-
vertex, baš mi je žao.
tangerina, samo da završimo pretumbavanje stvari pa upitam mm kako mi je slagao programe da postignem velik broj sklekova odraditi, muških, s kratkom zadrškom. Barem njih mogu pumpati. Mislim da su bile ljestve. Recimo odradiš 3, 2, 1 pa tako nekoliko dana, pa onda 4,3,2,1 .... pitam ga da ne lupam bezveze. Mogu linkati i onaj neki članak.
Tayla, dobrodošla.
sasa, nadam se da si uživala i za nas!
mb, meni se ta ukočenja znaju desiti od prenapetosti prednjeg dijela tijela. Također navijam za foam r. To je super stvarčica koju ja ne smijem imati doma jer ju pas pojede.
Lili, se*uckam. Htjedoh predočiti da kile ne moraju značiti ništa. Ja i s 50 imam guzicu i obline. A u licu kao glista. Neću kukati jer sam uspjela ipak ne debljati se i polako skidam kile i ne zvala se ja kako se zovem sredim i to malo što je preostalo. Malo sam si povećala broj obroka, manjih i kvalitetnijih (mada se meni ne jede nešto i lijena sam po tom pitanju) - naišla sam na ok članak o hipo vježbačicama - metabolizam mora raditi.
Idem sada čistiti od farbanja i nositi kutije s istegnutim zglobom. Očito je netko bacio urok na vježbačice. 
(Napravila sam neke dvije loše i ne kvalitetne slike. Kad ovih dana popijem pivo i odvažim se stavit ću ih)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma