Stranica 70 od 141 PrviPrvi ... 2060686970717280120 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Indijski: Ginger, Vikki, spajalica,
    Bademov: Danči, Rahela, spajalica, Ginger
    Kikiriki: Cubana (crunchy)

evo valjda sam sve stavila, ja sam samo uzela ono sto je Danci napisala, te dodala sebe, evo sad sam dodala i tebe i Ginger, a sebi izbacila curnchy, jer mi sestra nije fun istih, pa da joj udovoljim.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam iščašila koljeno, naguravajući se s mamlazom od sina da ga bacim u more :/
    sasa, vjerojatno imaš ozljedu tetiva zadnje lože. To je kumulativna ozljeda, neće proć sama od sebe ako nastaviš vježbat.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala Spajka
    Mrzim povratak šmrcccccccc

Ja ću večeras prije narudžbe još jednom sve prekontrolirat

Vidjela nakon posta, Vertex jako mi je žao. Te jako boli?
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 29.06.2015. at 10:40

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam iščašila koljeno, naguravajući se s mamlazom od sina da ga bacim u more :/
    Koma! Skroz ili? Držim fige da prođe čim prije...

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

To je ponovljena ozljeda, doduše nakon 20 i kusur godina, pa je malo lakše nego prvi put, čini mi se...
    Da, iščašilo se, ono lijepo vidiš dva koljena umjesto jednog :D
    To se vrati zapravo lako, tako da ispružiš nogu (imamo i mm i ja iskustvo, blago nama). Sad je dvostruko volumenom, ali ne boli kad miruje, mogu i hodat kao herr Flick. Vidit ćemo, to spada u malo jače traume :/

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ajmeeeee, sva sam se naježila. Vertex držim fige da što prije prođe

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vertex koma

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ajme vertex, boli me samo kad čitam

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Indijski: Ginger, Vikki, spajalica,
    Bademov: Danči, Rahela (smooth), spajalica, Ginger

evo valjda sam sve stavila, ja sam samo uzela ono sto je Danci napisala, te dodala sebe, evo sad sam dodala i tebe i Ginger, a sebi izbacila curnchy, jer mi sestra nije fun istih, pa da joj udovoljim.
    dodala sam zagradu kod sebe

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vertex, ajme Ja sam dobro i prošla kad sam se bacila na koljena za malim. Bi li pomogao led (super su mi oni oblozi iz dm-a) i deep relief?
    Danči, je li čemu ovaj impact whey protein s njihove stranice?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Spajka, welcome back! Samo ti piši, ne trebaš vježbati :D

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala vam svima, ali nemojmo zapravo više o tome, to baš jest tema za ježit se.
    Ajte vi o treninzima, kavama, haljinama...

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Vertex, ajme Ja sam dobro i prošla kad sam se bacila na koljena za malim. Bi li pomogao led (super su mi oni oblozi iz dm-a) i deep relief?
    Ledim svako malo, a deep relief mi se čini da je ovdje samo kozmetika...

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vikki, ja sam dugo koristila isključivo Optimum Nutrition pa sam na nagovor probala whey od myproteina. Doduše, ja sam uzela izolat (okus vanilija) i ok mi je. ON mi je bolji po okusu i topivosti (ali to su stvarno nijanse u pitanju), mada po zadnjim istraživanjima myprotein slovi kao jedan od najboljih izbora jer ispunjava prijavljene nutritivne vrijednosti s minimalnim odstupanjima. Kod drugih (razvikanih) brendova su prema tom istraživanju odstupanja značajno veća. Pa sad ti znaj...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Indijski: Ginger, Vikki, spajalica (crunchy)
    Bademov: Danči, Rahela, spajalica (crunchy), Ginger (crunchy)
    Kikiriki: Cubana

ajd dodajte se

tang, pazi se!
    i meni su sklekovi izuzetno teski
    al ono, kad sam pocela nisam mogla ni ovaj na koljenima
    jedno vrijeme sam ih mogla 7, al sad sve manje i manje
    i ne mogu se spustiti do kraja

odoh sad na zuzi i ubacim jos koji sklek

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Dok ja natipkam....

vertex ajme koma, drz se!

rahela pa bez zagrade su smooth

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ledim svako malo, a deep relief mi se čini da je ovdje samo kozmetika...
    Kažu ovi moji iskusniji sportaši da pomogne, čim je neka upala u pitanju (a ako je natečeno, valjda je i upaljeno?) da je dobro mazati. Ja za svaki slučaj nakon leda triput dnevno i namažem nekim ibuprofenom.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Indijski: Ginger, Vikki, spajalica
    Bademov: Danči, Rahela, spajalica, Ginger (crunchy)

Ovo bi trebalo biti točno
    I btw ispunjavamo uvjete besplatne poštarine

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala vikki, uzet ću svakako u razmatranje, škodit neće...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Danči, ne mogu poslat pp sa svoh glupog kompa na poslu (tvrdi mi da nisam prijavljena ).
    Evo link: http://www.fitness.com.hr/shop/dodac...otein-1kg.aspx
    Okus vanilija

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav, cure!

Evo i ja već godinama doma vježbam sama uz razne video trenere. Prošla sam ih puno: od Jillian do Zuzke.

Pohvalila bih od nedavno probanih Ballet Beautiful i Brazilian Butt Lift!! Odlične vježbe i vide se rezultati.

A kada mi dosadi paliti laptop i tražiti video klipove, sama smislim neki trening: nekoliko vježbi snagi i cardio vježbi u serijama i trka pod tuš, pa na posao

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tayla dobro dosla!

vertex ajme! nadam se da ce koljeno brzo proc

ja takodjer ne mogu pistolse i nema sanse da cu ikad moc

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tayla, dobrodošla

idem tražiti brazilian butt lift

meni su pistolsi poseban izazov - to ne mogu nikako, al ne zvala se ja rahela, napravit ću ih kad tad

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Cure drage, hvala na dobrodošlici!!

Rahela baš pronađi BBL, isplati se vjeruj. Uz to imaju različiti kalendari, odnosno programi ovisno o tome što ti je cilj - smršavjeti u bokovima i struku, ili samo sve podići, možda čak i dobiti koji cm na strateškom mjestu Ja sam recimo oabrala Up & LIFT i stvarno je otišla malo UP hahah i oblija je, kako sam htjela.

Spominjete PISTOLSE - to Zuzka često kompinira u svojim vježbama, mislim da ih još uvijek ne mogu napraviti kako treba. Priznajem...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    I htjela sam još odavno komentirati neki događaj: bila sam na ženskom druženju, zajedno smo kuhale, jele, pile vino. Od nas 8 žena, dvije smo jele salatu, ostale su izjavile da nikad ne jedu friško povrće. Ne znam jesam li ja naivna ili odrasli ljudi zaista imaju tako loše prehrabmene navike.
    o daaa,ja sam u zadnje počela promatrati što ljudi u butigama ispred i iza mene stavljaju na traku...pa me kod povrća kad uzmem batat ili muškatnu tikvu pitaju:a sinjorina,što vam je to,što se s tim radi?

Citiraj plima prvotno napisa Vidi poruku
    svaki dan kad počnem vježbati mislim da neću sve moći ali nekako uspijem, ma nije insanity toliko težak, jedini problem su mi sklekovi ne mogu sve izdržati pa se malo spustim na koljena
    muž mi je rekao da ništa ne mršavim nego samo nabijam masu tj. mišiće (ljubomorko)
    baš ću se uslikati za tri tjedna kad završim da vidim imam li uopće kakve koristi od tog skakutanja, mislim da bi se bilo tko na mom mjestu već prepolovio
    ne znam koji ti je cilj,ja sam se razočarala jer mi nije bilo nekog pomaka...pinku više definicije i to je to...po meni je on više na kraju za gubit kila tako da sam ja omašila fudbal što bi se reklo....

ko je ono piso o sklekovima i da ih ne može,tang? a da provaš sa onim ručkama za sklekove,možda te zglobovi na rukama hebu?

meni opstipcija prestala tek jutros,provala sam sa svim savjetima (natašte topla voda + limun,planinski čaj, kim, fluimukan, kokosovo ulje u kavu) i ništa....
    ...kad sam više odustala da će išta upalit i prestala se opterećivat konačno je krenulo...tako da se večeras veselim vježbajnju,stvarno se nisam onako začepljena mogla ni maknut...
    a najsmješnije,ljudi mi govorili da mi se već ljepo vidi stomak...pa ti sad objasni da je to radi crijeva a ne T.... sad sam već izdušila...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 29.06.2015. at 14:10

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tayla dobrodošla!

Narudžba:
    Indijski: Ginger, Vikki, spajalica
    Bademov: Danči, Rahela, spajalica, Ginger (crunchy), Anci (crunchy)
    Kikiriki: Cubana (crunchy), Anci (crunchy)
    Impact Whey: Vikki (vanilla 1kg)

I nažalost skinuli su akciju 1x maslac na poklon preko 40eur

Ja se nadam bike-u večeras poslije zubara da liječim psihu, valjda neće padat miša mu....

Skulirana
    i da, i meni se to događa u dućanima i baš je tužno
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 29.06.2015. at 14:14

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage, hvala na dobrodošlici!!

Rahela baš pronađi BBL, isplati se vjeruj. Uz to imaju različiti kalendari, odnosno programi ovisno o tome što ti je cilj - smršavjeti u bokovima i struku, ili samo sve podići, možda čak i dobiti koji cm na strateškom mjestu Ja sam recimo oabrala Up & LIFT i stvarno je otišla malo UP hahah i oblija je, kako sam htjela.

Spominjete PISTOLSE - to Zuzka često kompinira u svojim vježbama, mislim da ih još uvijek ne mogu napraviti kako treba. Priznajem...
    ajd daj koji link, nađem svašta, ali previše je toga

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vertex, baš mi je žao.
    tangerina, samo da završimo pretumbavanje stvari pa upitam mm kako mi je slagao programe da postignem velik broj sklekova odraditi, muških, s kratkom zadrškom. Barem njih mogu pumpati. Mislim da su bile ljestve. Recimo odradiš 3, 2, 1 pa tako nekoliko dana, pa onda 4,3,2,1 .... pitam ga da ne lupam bezveze. Mogu linkati i onaj neki članak.
    Tayla, dobrodošla.
    sasa, nadam se da si uživala i za nas!
    mb, meni se ta ukočenja znaju desiti od prenapetosti prednjeg dijela tijela. Također navijam za foam r. To je super stvarčica koju ja ne smijem imati doma jer ju pas pojede.
    Lili, se*uckam. Htjedoh predočiti da kile ne moraju značiti ništa. Ja i s 50 imam guzicu i obline. A u licu kao glista. Neću kukati jer sam uspjela ipak ne debljati se i polako skidam kile i ne zvala se ja kako se zovem sredim i to malo što je preostalo. Malo sam si povećala broj obroka, manjih i kvalitetnijih (mada se meni ne jede nešto i lijena sam po tom pitanju) - naišla sam na ok članak o hipo vježbačicama - metabolizam mora raditi.
    Idem sada čistiti od farbanja i nositi kutije s istegnutim zglobom. Očito je netko bacio urok na vježbačice.
    (Napravila sam neke dvije loše i ne kvalitetne slike. Kad ovih dana popijem pivo i odvažim se stavit ću ih)

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Danči,jeli znaš dokad whey može stat otvoren? Ja sam onu veliku kantu od Optimum Nutritiona maltene tek načela i onda ga ipak odlučila prestat pit u trudnoći...
    ( to mi je definitivno najveća kemija koju bi trenutno unosila u sebe) pa ako će mi navuć vlagu isl narednih 10tak mj dala bi ga nekome.....

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

niš mu ne bude
    lijepo zatvori kantu i sve 5

PS. i nemoj ga čuvat u kupatilu ili podrumu
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 29.06.2015. at 14:25

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Poslat ću link kada dođem doma poslijepodne, na poslu nam je prilično ograničen pristup internetu.

Prije sam BBT skidala preko VUZE programa, ali sada koristim samo linkove s youtube-a nakon što točno znam koji mi linkovi trebaju. Postavit ću sve podone, nema frke

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hvala ti

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

iš iš uroci!
    vertex brz oporavak ti želim!

da kucnem, moja su leđa super.
    općenito gornji dio tijela mi je dosta ojačao, iako sam (još) slaba sa sklekovima.
    zato, evo od Tati izazov

tayla dobrodošla!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

vertex, zvuči opako, brz oporavak!!!
    Tayla, dobrodošla i dugo ostala!
    Palčice, samo ti nama daj fotke, ne smeta ako su mutne a bome niti nered u okolini, teško je imat vremena za vježbanje, pospremanje i još napravit dobre fotke Ako imaš fejs možeš nam se i tamo pridružiti.
    Ono što najviše volim kod zuzi je što baš svaki put nakon njenog workouta sutradan osjetim da me zatežu mišići koji su radili. Jučer je bilo dosta sklekova i danas osjećam cijeli core. A samo 15-tak minuta trajalo.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo da se i ja malo javim. po običaju nisam išla u teretanu za vikend, ali sam bila na kupanju subotu i nedjelju i jučer sam nakon plivanja na plaži napravila 3 puta po 45 sec plank. i nisam ovaj put griješila s hranom. znači, cijelo vriijeme je bio čisti lchf. jedino sam u subotu navečer popila 2 čaše bevande, ali računam da je to dozvoljeno. odolila sam pivi i sama sebi se divim. jutros je stanje na vagi 64,4 kg. na 172 cm i nije tako loše.

nekima će biti smiješno, ali ako se ko sjeća ja sam prije 5 mjeseci počela vježbati potaknuta situacijom da sam se jedva penjala uz stepenice do frendova koji žive na 7. katu bez lifta. do 4. kata sam imala svve simptome infarkta, a na 7. sam skoro trebala reanimaciju. sad ne samo da se popnem bez problema nego znam preskakati po dvi stepenice ko nekad kad sam bila klinka. nevjerojatno koliko se čovjek bolje i psihički osjeća kad je u boljoj kondiciji. jedino me strah ozljeda kad čitam kako se i vama naprednijima ipak događaju pehovi :/ svim ranjenicima želim što brži oporavak

i počastila sam se s još 2 nove vešte. naručila preko mango outleta pa čekam da mi stignu. to je kriva malena beba, ona je prva počela sutra idem s kćerom na frizuru i još se dvoumim između pramenova ili bi opet ombre radila. tu odluku prepuštam tom frizeru kod kojeg prvi put idemo. kažu da dečko dobro radi pa ćemo vidjeti što on kaže. jedino znam da dužinu još uvijek ne diram iako me neki nagovaraju na skraćivanje kose. toliko od mene za ovaj put.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bodulice za stepenice. I odlično što vidiš učinke vježbanja u svakodnevnici. I za kile!
    Ja se nekada zanesem pa počnem preskakati stepenice i kao zec protutnjim pored učenika pa sama sebi poslije ispadnem budalasta i smiješna (a vjerujem i njima). 28 godina straha od lifta učini svoje.
    Inače moj susjed kad pada kiša trči po stepenicama zgrade. To je njegov kišni trening.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I ja preskacem stepenice :D
    Moja je kuca sva stepenicava, non stop se nesto penjem i silazim, a otkad sam skuzila da kad preskacem stepenice rade gluteusi, non stop to radim. Plus je brze gotovo

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav, cure!

Hvala na prekrasnoj dobrodošlici!!

Ovdje je link na kojem su kalendari i posebni programi http://thefitnessfocus.com/brazil-bu...rkout-calendar

Međutim, odjednom su linkovi koje sam stavila u "omiljene" s pojedinim vježbama privatni, kao da imam neku zabranu odjednom da uđem u njih. Stavit ću link, možda netko drugi bude imao više sreće.

https://www.youtube.com/watch?v=vTkfoSsC-G0 tummy tuck
    https://www.youtube.com/watch?v=X_xfw-kNhKI high & tight
    https://www.youtube.com/watch?v=4rB8b6t-vvM sculpt
    https://www.youtube.com/watch?v=rV19jQqling BUM BUM
    https://www.youtube.com/watch?v=PpbmVCmKv7Q cardio axe.

Ova BUM BUM mi je najdraža

Ali, kako je očito odjednom nešto s ovim linkovima, potrudit ću se naći nove. Jer isplati se vježbati po tom programu

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Za sklekove, sjećam se da je neko na starom topicu linkao super članak o tome kako doći do pravih sklekova. Sjećam se da išlo nešto u fazonu, prvo kreneš od zida. Zauzmes položaj kao za prave sklekove i čini mi se radiš do 20. Pa kad ti to postane lako, spustis se na trpezarijski stol, pa na manji stolić, pa na kraju ideš na pod. Svaki dan se radi, a svako spuštanje niže ide nakon sto savladas prethodno.
    Valjda sam dobro objasnila .

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Eh da, i ovo .
    Neki dan čitam članak gdje neki tip kritikuje the biggest loser. Kaže da se kile gube sa 80 % prehranom, 20 % vježbanjem, a da ta emisija dale lažnu sliku o tome da je za mrsanje bitno samo vježbanje.
    Da li su postotci tacni, ne znam, ali znam kad zacepim gubicu, kile idu dole .

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala svim curama za savjete oko sklekova

Ovih dana ce mi bit pola godine da vjezbam, i bas mi je napeto proniknut te sklekove da mi vise ne izgledaju ko toliki bauk. Probala sam maloprije sa stisnutim svim misicima, i to je islo nesto bolje.
    Skuzila sam da sam ih prije radila rasirenih nogu, jer sam negdje vidjela da je tako lakse, ali u tom polozaju nisam mogla stisnut npr guzu i ostatak donjeg dijela tijela, ovako sam se skroz drugacije mogla stisnut pa sam mogla dublje. Eto, mozda ako budem uporna dodjem do tog sto sam htjela.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku

općenito gornji dio tijela mi je dosta ojačao, iako sam (još) slaba sa sklekovima.
    zato, evo od Tati izazov

tayla dobrodošla!

Tayla, dobrodosla! Ti si vec prekaljena vjezbacica!
    Ja imam brazil butt lift na hardu :D ali nisam ga nikad isprobala. Ali sad hocu kad ga hvalis.
    Ja sam uglavnim na Zuzi i trcanju i ne ostane mi bas vremena za druge treninge. Jos moram i rolati

Ja sam radila ovaj linkani Tatin izazov! Meni se pokazao kao odlican, moj napredak je bio s 22 skleka do 30 u minuti nakon tjedan dana!
    Posljednje uređivanje od Anci : 29.06.2015. at 18:07

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se na grupu javim sve godine početkom ljeta
    kada imam velike planove s plivanjem
    planovi budu 2 km svaki dan, za sad je maximum 1km jucer, 800 m danas
    nije opravdanje vec izgovor, ali more je hladno
    no sto mene muč je strašan apetit
    cim malo vježbam odn. plivam, uhvati me takva glad da mi je uzalud vježbanje (u svrhu skidanje kg)

vertex, uzmi fastum gel, bolje prodire od ibuprofena, jedino za njega moraš imati privatni recept
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 29.06.2015. at 18:09

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Susjeda! :mah-mah:
    Mene su od jucer bolila ledja bas jako, jedva sam odsjedila danasnji dan ba poslu
    I onda sam doma napravila ovaj zuzkin arm balance #1 i vec na prvoj vjezbi su me prestala bolit! Odlican je taj arm balance, nije tezak ali je tesko drzat pravilan polozaj u nekim vjezbama, bar meni. Bas cu si dati truda i svaki dan ga raditi.
    Onda sam napravila novi cardio shred, taj je super! Buy out je strasan, skoro sam mislila odustar na onim hollow scissor sit upsima, al sam ih napravila svih 40 u otprilike 7-8 serija

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Betty, bravo! Meni su ti scissors sit ups koma! To je vec ubacila u neki od ss-ova i umrla sam. Umrla. Te v vjezbe su meni i dalje turbo teske.

Aleks, neka te

Gdje je adiomare? :D

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I da se razumijemo, nisam jos napravila cardio shred

Planiram na trcanje kad odmorim uz kavu i knjigu :sama_kod_kuce:

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Trcala sam, vani je bas lijepo.
    7 km, pace oko 6:30, za mene najbolji :D
    Jutros sam u brzini samo mali AMRAP:
    10 svingova
    10 DL
    10 one arm svingova
    10 gobleta

Kad mijenjas vjezbe u brzini, lijepo te i to iznoji.
    Zurila sam jer sam za jutro ostavila pranje kose, najmrzu aktivnost. Betty, ti me razumijes

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala na željama i pozdravima
    AM svugdje pomalo
    al recite vi meni kako riješiti tu glad?
    i to prema UH
    popodne sam prozdrla sladoled, 2 žlice kikiriki maslaca i 2 reda čokolade
    i jos nekoliko onih odvratnih marsh mallovsa il kako se to vec piše, ono sranje iz lidla iz američkog tjedna
    nakon toga sam se tako lose osjećala, bilo mi je zlo, teška, troma
    otisla sam s V malo pucati na kos, 15 min mi je trebalo da malo dodjem na sebe
    ne osjećam takvu strašno glad kad ne vježbam (ako se km plivanja moze nazvati vježbom)

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Alex dobrodosla na dark side
    Nemam pametan savjet za glad, da imam nebi jos uvik skidala kile

J-la :hi:

Anci bravo

Bodulice bravo za kile i kondiciju i samokontrolu!! I za haljine! Daj linkove
    I stavi slike kad stignu

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Aleks, meni pomazu isplanirani obroci unaprijed i dovoljna kolicina proteina i povrca.

Recimo, moj idealan dan je
    dorucak: jaja, povrce (paradajz, krastavci), snita kruha
    rucak: komad mesa, razne salate (cim vise povrtnih priloga)
    Vecera: opet meso i salate (po mogucnosti razlicito od rucka)
    Izmedju voce ili proteinske kuglice.
    I te proteinske kuglice su meni zakon kad me uhvati zelja za slatkim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •