vikki super![]()
tigric sta si radila?
anci koji si ti shred na kraju napravila?
danci zavidim na kilometrazi![]()
vikki super![]()
tigric sta si radila?
anci koji si ti shred na kraju napravila?
danci zavidim na kilometrazi![]()
Ivana s, super izgledas, ti si bas zgodna zenska, nitko ne bi rekao da si treci put rodila, i to frisko. Kuzim te za trbuh, kod mene je ista stvar, na fotkama cak izgleda odlicno, ali zapravo ima malo viska izmedju donja dva reda plocica. Mislim da za to ne trebas raditi nista posebno nego kao i do sada, a s vremenom ce i to biti kao prije.
Covjek je stvarno trcao, polako, ali dobra tehnika i postura, slape su kao sto nasi ocevi nose po kuci, smedje, bez prstiju i peta, samo remen preko prednjeg dijela stopala. Meni su bas zanimljivi ti likovi koji trce neobicno odjeveni. Ima u maksimiru jedan koji veci dio godine trci u kratkim hlacama i s nekakvom ruskom subarom na glavi. A jedan je Holjevku pretrcao bos. I jedan s kravatom. Bar su primijeceni![]()
lol na trkače
ivana s, daj pass
i prijavak za danas - ludi dan totalno 2 sata u autu, od toga 1 sat zbog svoje gluposti
nadam se da će mamnezija proći kad počnem raditi
vježbanje 0 bodova
predvečer vani s klincima nisam čak ni poskočila
i danas me leđa opet jače bole![]()
kad bih znala da će nakon masaže proći, otišla bih
ali nisam sigurna
a moram i na farbanje, pedikeru, neki šoping obaviti
za sve to uvaljati djecu na čuvanje dok obavljam što imam i smisliti lovu
:kalkuliram_i_smišljam_prioritete:![]()
Cure hvala sto ste sretni zbog nas i muzica!
Ivana s pls pass.
bravo sve vrijednice.ja sam sinoc trcala ko blesava u 21 45 do 22 25h jer kroz dan nikako nije bilo moguce. Uh to je bilo stvarno prekasno al ugodna temp.
Umirem na trkace
Slape i kapa
Ivana je bas jako zgodna, moram je jos jednom pohvaliti. I jos je tako nadarena za vjezbanje)
Ja sam napravila ss 5 (to je onaj s milijun plank jump knee tucks). I nakon toga :fanfare: 20 km na rolama.
Nisam to planirala:
Prvi krug s muzem koji je trcao da mu pravim drustvo, drugi sama sa sobom za psihicko zdravlje :D i treci- nazvale me dvije cure iz ureda da rolaju pa sam jos jedan krug.
Cure, mislim, imamo skupa sedmero djece
Betty
Jutros sam napravila arm balance. Super je.
Danas ili trcanje ili cuga u zenskom drustvu, ne mogu se odluciti. A mozda uspijem i oboje. Jucer u 19 kad je mm trcao... ajme kako je vruce bilo. Kaze da je umro! :D
Ivana, i meni pass!
Anci,na kilometre na rolama. Super!
Ja sam danas doma s kcerkom (a mozda i sa sinom, jos spava pa nije odlucio ostaje li doma) jer je povracala cijelu noc. Ni mi veliki se ne osjecamo bas najbolje, nadam se samo da je jednodnevno jer sutra planiram opak cheat day.
Danas cu (ako me ne uhvati povracanje) sigurno bc11 i arm balance, mozda jos nesto ako stignem
Cure hvala na vam, stvarno ste mi ogromna inspiracija
Lili super za muza!!!
Anci da 20 km, zakon si!
Betty valjda nece vas ostale ulovit.
E da, zaboravila sam komentirat, ove godine sam u turbo sexy izdanju s dojilackim cicama. Inace nisam bas tako nadarena.![]()
anci wow za kilometre!
betty nadam se da te nece uhvatiti
ivana s
rahela ~~~~~~~nadam se da ce ledja brzo proc![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 02.07.2015. at 08:45
O da. I ja pamtim prvo ljeto nakon poroda...
Kad sam čitala vikkine opise trkača - umirala sam. Ali zapravo je to baš super. Svatko fura svoj film.
Na Marjanu skroz dosadno...
Za popodne MM predložio đir s biciklom. Doduše, to je spomenuo još jučer. Valjda da ima dovoljno vremena za odustati.
Sinoć sam otrčala 5,6 km, standardni đir.
Pa nakon toga neplanirano završili na večeri s prijateljima. Ovaj put sam se relativno dobro samokontrolirala.
rahela, masaži daj prioritet 1.
anci, ti sve kao nećeš... pa odvališ 20km! Svaka čast!
Vikki, nisam ni ja znala da se ne nose mudante ispod onih hlacica.
Ja ih nosim, mozda se odvazim probat bez, nekako mi cudno...
anci, pa to je kao u vicu, popiknes se i odvalis slucajno 20km, hihi
ja prijavljujem daljnje drvljenje po beti. vratilo me na pocetak. opet mi je sve grozno tesko, stalno modificiram i jedva cekam da dodjem do daha. bemumisa. a kraj alfe sam bas bila hepi, tak sam lijepo pratila i osjecala se ko frajerica dok vjezbam. sad opet iznova popikavanje. tjesim se da cu zato bit hepi kad cu moc odradjivat bete bez problema. i da bi mi bilo dosadno da sve mogu. al te sve razloge zaboravim kad mi je tesko. jos k tome, dal od frustri od povratka na (zagrebacki) poso il koji jarac, al opalila sam po hrani pa sam sad u trbuhu opet blize pocetku nego nedavnim fotkama. za upucat se.. bit ce bolje, bit ce bolje. lijepo jesti, puno vjezbati i dobro spavati. i biti strpljiv. bah.
aqua, kad napravim korak nazad (a bude ih) ja kažem sama sebi: nema veze, ja sam u ovome na duge staze.
bit će opet bolje, samo guraj koliko možeš, jedan dan će odjednom ić lakše i onda će narast motivacija i samo ćeš uzletit
anci, genijalno za kilometre, mada me nimalo ne čudi, očekujem da ćeš jedan dan prijavit "danas sam krenula rolati i odjednom ugledala ispred sebe tablu na kojoj piše Karlovac" to će se dogodit čim prestaneš rolat u krug![]()
ja sam jako ljubomorna jer nikad nisam naučila rolat, a to mi tako izgleda razigrano
zamišljam te pomalo ko Dee Dee iz Dextera![]()
ivana s baš si zgodna i zategnuta, imaš jako lijepo tijelo.
Meni danas dođe žao što nisam intenzivnije vježbala dok sam dojila, mislim jesam al 2x tjedno grupni i to tek nakon 4-5 mj djeteta a sve zbog onog topica o sportu i dojenju gdje govore kako je to nespojivo, lučenje kiselina u majčino mlijeko bla bla bla...ma bezveze.
Anči ti si ludara s tim km kao i Danči na bikeu, al ona pozitivna
Ajd i ja sam se počela pomalo fotkat da imam poslije šta stavit na taj public fotki jednog dana kad ga otvorim.
hahaha vikki, ja nosim gaće... čudno bi mi bilo bez gaća.
anci i ivanas slike pliz.
betty koma!
dee dee
ivana s i ja nosim gace ispod onih hlacica.
lili cekamo te slike
ja sam se pretplatila na zuzkupa cu danas nesto novo
![]()
Ali bolje je bez gaća, vjerujte mi, ništa nije mokro među nogama, zato to jest funkcionalna sportska odjeća. Meni bilo čudno sinoć, kao da trčim golaJedini je problem što ih onda moram prati nakon svakog trčanja.
Ajoj, betty, hug, nadam se da će brzo proći, jel to opet nešto hara po vrtićima?
Anci, bravo za kilometražu! Ne znam tko je dee dee, ali Anci je sigurno zgodnija![]()
Ovo je DeeDee https://www.google.com/search?q=dee+...w=1600&bih=766
Uvijek u speedu!
ja znam za ovu
bravo za sve uspjehe i za vikkine trkace.
Ista! Ali ista Anci!!!!!!!
Potpisujem, i meni je tako sa biciklističkima.
Super super!
Stavila bi tu da mogu 20 smajlića koji se klanjaju!!!! Carica!!!!
Sinoć mene nije toliko mučila toplina koliko rojevi mušica i komarci koji su me izjeli. A nije ni pomoglo što bi se doslovce zaljepili na mene zbog znoja :bljak:
Kad sam se skinula, imala sam što vidjeti. Pun grudnjak mušica :fujjjjj:
Ali ako ikako budem mogla, večeras idem opet, ali našpricana autanom
Betty, nadam se da brzio prođe i da ne poberete vi ostali![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 02.07.2015. at 11:32
ivana s jako si zgodna! i još imaš troje djece. i doktorat. i te sise
![]()
looooooooooooool na Dee Dee
i jos looooooooooool
i bravo za sve vas!
ja ne znam hocu li stici danas, opet pakiram za put
a planirala sam zwow 14
je, ivana je avion![]()
Potpisujem sve! Klanj klanj!!
I jos jedan moj klanj prezgodnoj anci koju nisam stigla prokomentirati kad mi je poslala fotke. Divna figura, cini mi se da nema grama sala na tebi!
Jos nisam nista napravila, cijelo jutro perem ispovracanu robu i posteljinu. naime, sinoc je cura povratila po opranoj i osusenoj hrpi robe koju sam slagalamalo i po bijelom tepihu, malo i po fotelji staroj dva mjeseca
![]()
Mi smo ok, mene strah od povracanja odmah izlijeci. Fobijom protiv viroza!
Ona je jos jednom danas povratila, nadam se da je to bilo zadnje
betty :hug:
ivana svaka cast! ja razmisljam o prekvalifikaciji dok sam na porodiljnom, al ne znam sto bih
e, a doktorat cega?
i pitanjce za vas koje se kuzite u zdrave masnoce
moze li toga biti previse?
pitam zbog svoje dvije zgoljavice
ja njima u svaki obrok dodam nesto - kokosvo, maslinovo, laneno ili maslac
pa me sad frka da im nesto ne zeznem u tom svom pokusaju da ih zdebljam
jedu sve, al u malim kolicimama pa pokusavam nabiti kalorije u volumenu...
Ginger, nemoj to raditi. ako su zdrave i OK, ta mrsavost ne znaci nista lose. cemu dodavanja ulja/masti i sl.
mene su ko dijete sopali s onim sirupom za otvaranje apetita, pa mi je samo sjecanje na tu prisliu ostalo. a sad bi mi trebali dati neki obrnuti. pocet ce jesti kasnije, ne brini, meni se pocelo lijepiti i ostajati na meni tamo oko 35.
spajka, mala ima 18 mjeseci, kojih 80 cm i 9,5 kg
srednja 4 god i 8 mjeseci, 110 cm i 16,5 kg
ne stavljam ja bas puno toga, ali stavljam
i ono, mala je pocetkom godine bila ispod 5 percentile![]()
Posljednje uređivanje od Ginger : 02.07.2015. at 13:58
meni to nista ne zvuci strasno. ovisi koliko ste visoki ti i tvoj muz, i kakave su genetske predispozicije, ali poznavajuci tijelo mame (OMG kako ovo zvuci) ne brini se.
Ginger, ja sam laik pa me nemoj slusati, al svojoj djeci ne ogranicavam kalorije ako je to sto jedu nutritivno bogato. Ne vidim nista lose da pojedu tikvice natopljene maslinovim uljem npr ali mi npr pomfrit przen u suncokretovom ne spada u kategoriju zdravog. Ili drugi primjer, sin obozava kad piletinu przim u kokosovom ulju, on posrce svu mast i ja ga pustim, meni je to ok ako se radi o zdravim masnocama. Moji su visoki, al nisu debeli, ishrana im je (kalorijski i nutritivno) bas bogata, al sve da ih hocu udebljat, ne znam kako bih uspjela, bar kad je o decku rijec, na njeg se nista ne prima bez obzira koliko kalorija unosio. Tako da, nemoj se opterecivat, dheca su takva kakva jesu, najbitnije im je sad usadit neke zdrave navike sto se hrane tice. Moji jedu u fazama, ima dana kad vrlo malo jedu i dane kad su nezasitni, i to mi je isto ok, pratim njihov ritam.
Prijavak: krenula radit bc11 i napravila samo 1 rundu, satrali su mw oni jump squat/mc. Stvarno nisam imala energije za takvo skakanje i kvadi su mi gorili. Ionako su ogromni i ne zelim ih vise bildat. Onda sam upalila i odradila kb#8 i dodala jos arm balance. Mislum da sam napravila dva savrsena dive bombera, ostali su bili kilavi, al i to je korak naprijed
Posljednje uređivanje od betty blue : 02.07.2015. at 14:19
Ivana, koliko znam, i sasa je doktoriralajedino ako ne mislis na trece dijete, al cisto sumnjam da ce te u tome pratit :team-mirena:
![]()
Ja isto ne ograničavam malome masnoće kad je o maslinovom ulju i maslacu riječ, tj. ne vodim računa o tome stavim li manje ili više koji put.
Ja bih neki wo od kojega gore kvadovi, rijetko ih osjetim.
Uf betty jos nisam. Obranila sam temu i skupljam pacijente... Imam jos do doktorata! Ja sam danas bc 18 i jrc3 i neki 5 min.
thnx cure na misljenjima
ma jedu one raznoliko i po mojim mjerilima zdravo
kuha se svaki dan i jede se ono sto je na stolu (ok, za malu jos nekad kuham posebno, al ona ima vise obroka od ostalih)
mislim, pojedemo i pizzu i pomfrit, al jako rijetko
slatkise ogranicavam poprilicno, al nije mi bed da pojedu nesto nakon punog tanjura kelja npr.
i tak...stalno svi komentiraju kak su mrsave, vidim i ja pa debljam kalorije
al malo me kopkalo za masnoce
spajkana poznavanje tijela mame