Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
Rahela, savrseno mi je jasno to s klincima, tako i moji svak nesto svoje trazi a ja jedna. Samo detalj s plaze, velika hoce u duboko a samoj joj je dosadno ici, srednji se panicno boji rakova i uglavnom stoji u plicaku na lufticu i zeli da sam kraj njega a mala je premala, okupa se i trebala bi s njom u hlad, pa sad ti udovolji svima....
Ovaj tjedan uzivam samo s malom i priznajem prvi put da ne cmoljim u sebi sto ih nema
Tang, i moja je nocas divljala ali ona se nacicavala beskonacno, na kraju je zaspala kad sam upalila klimu oko 4.
Lili, magriz, vikki jel mi moze netko objasnit to s intervalima. Sto, kako, koliko....Ovako mi je postalo monotono.
ivana s, ja se isto tek učim tome, pa mislim ad je bolje da ti objasne vikki ili magriz. Navodno tako treba trčat i mijenjat načine: na dužinu, na brzinu i na intervale.
Budući da sma ja štreber, ja volim po nekom rasporedu, sad trčim po rasporedu koji mi je dala magriz.Jedino se mučim kako održavat zadani pejs jer mi na Endomondu leti gore-dole sumanuto čim malo ubrzam ili usporim, please help cure.

slažem se s Cubanom.

Cure s troje (ili više) djece stvarno svaka čast na organizaciji i živcima (naklon), meni je troje uvijek bilo preslatko al me nekako prošla volja a kad napunim 40. onda jok