Eh Mojca, ja vec godinama grintam a sve vise tezim broju 7 nego broju 5. Kad sutim onda se stanje popravlja. Valjda kod svakog je dugacije.
Jesi ti vec na kampu?
Cubana bravo, ali i bez tih brojki izgledas jako jako dobro.
Veceras uspjela ugurat jedan kratki ali slatki ktb wo, 3 serije:
10xswing
10xgoblet
10xpush up
3xC&P
20xfig8 squat
S 12-ticom, jedino nju imam ovdje.
Ujutro mi je u planu ustajanje u 6:30 i trcanje ako mala zvijerka ne bude prikopcana![]()
Danas nista osim kave sa j-la![]()
Sutra ce isto bit nista jer je mm nakon 100 god jutarnja smjena
pa cemo se druzit![]()
Jesam, 6 km, pejs oko 6:10. Sad pijem kavu na taraci u miru i tisini dok klinci jos spavaju. Zato je mm tek sad otisao trcati a pece vec posteno. Doslo mi je u jednom momentu dok sam trcala uz plazu da se bacim u more![]()
Posljednje uređivanje od ivana s : 04.08.2015. at 08:23
Blago ti se za blizinu mora.
moja ti ja bih se odmah bacila u moreee
jos sitno brojim -u sub na moreeeeee!!!!!
Ja danas trcim duzinsko i razmisljam kad da ga ubacim jer navece imam neku veceru i druzenje moram nas polako pakirat a i vruce postajeeee.....
ivana s, blago ti se na kavi u miru i tišini
kod nas je baš intenzivno u zadnje vrijeme, i nekako bučno ko u talijanskim filmovima
a što se vježbanja tiče, prestala sam se lagat sa danas ću sutra ću i odlučila: od velike gospe
sad ću spojit praznik sa vikendom i malo se nakupat i ofarbat neke stvari po kući
Hvala svima.
Rekla sam da kad se spustim ispod 60 idem na kebab, a sad se bojim i pogledati kruh, da sve ne pokvarim.
IvanaS, i ja jedva čekam takva jutra, kavu, taracu i mir. Još desetak dana...
ivana s bravo
tang
lili uzivajte na moru! di idete?
cubana, pa moras se nagradit
ja sam preksinoc vecerala kebab u ponoc, a noc prije toga cevape
i onda se pitam zasto sam stalno preko 60![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 04.08.2015. at 08:51
tangerina is mine kind of woman.
pa Cubana nes se sad vagat svaki dan, rekle smo da to nema smisla. vidjela si 5x i sad uzivaj.
Ivana, bravo za jutarnje trcanje.
Vikki i danci i lili, bravo za km.
Ja sam smrdala koljenoali sad pazi kako: cucnula sam ispred frizidera jer sam trazila nesto na donjim policama. I bas me zabolilo. Nisam osjetila jucer tokom dana, normalno sam odradila trening sinoc. Jutros mrvicu pa sam se odlucila za trcanje. Otrcala 3km, i onda sam odustala jer sam ga osjecala, planirala sam 5km.
I sad za svaki slucaj drzim hladni oblog i nadam se da ce more izlijeciti. Plakat cu od muke ako me bude boljelo. Toliko pazim ta koljena u treningu i omda ga syebem tako glupavo.:placeodmuke:
I flopi, cini mi se da si ti pitala za dorucak. Zadnjih 2 dana mi je hit grcki jogurt u koji umijesam kokosovo maslo (sad je vruce pa je tekuce), malu sakicu zobenih, agavin sirup, tostirane orahe, kupine i smokve. Bude bomba. Ti izbaci ovo sto ti nije po lchf.
Ajme Zhang bas za ne povjerovat ali nadam se da nije nista!
Cubana, tako i ja planiram pojesti topli sendvic na plazi pa sve odgađam :loool:
Ali zato uredno doruckujem kroasan, koma, jedva cekam zg da se dovedem u red.
Tang, ovo mi je prvo takvo mirno jutro, ako nista zbog toga se isplati dignut u 6:30.
ja doruckujem grcki jogurt+bobice (borovnice, maline, smrznute maline, smrznute borovnice ovisi o dobu godine i ponudi)+ dr. oetker musle koje naravno kupujem u mueleru jer su 24 kn za 600 grama, a ove nase su 24 kn 375g. ova crna cokolada u njima je moj posebni gust :betty:
Zgang pa di bas koljeno? ja sam jedan dan malo vjezbala s kuglom (cekam dan kad cu je moci zvati kuglica) i bolile su me tetive u koljenima. tuka sam jer se nisam istegnula.
Cubana, bravo za kg!
Ivanas, super za trcanje!
Zhang, drzi 3 puta dnevno po 15-ak min i namazi deep reliefom, donesem ti ako nemas. Nadam se da ce biti ok.
Ja trcala u kanalu maloprije i konacno osvojila vidikovac, crkla sam, 5 km, nisam mogla vise, prevruce je. I odmah nskon toga recivery - po ure laganog kraula i ledjnog naizmjence. Morat cu trcati navecer, iako se mali budi u sest, dok sve obacim nema sanse da izadjem prije 8, o, a onda je vec vruce.
Za vikend bih trebala duzinu 15-16 km, uopce ne znam gdje da to ovdje odradim a da se stoput ne vrtim u krug :/
Zhang ajme zao mi je zbog tvog koljena.drzim fig3 da brzo prodje.
Vikki potpuno te razumijem za ovo trazenje duge rute ja ne volim kruzit .
MB idemo u subotu na Dugi otok nas 3 obitelji s djecom na 2 tjedna. A nakon toga putujem u erlin na 5 dana sluzbeno.
. Jedva cekaaaaam moreeee....moram se raspitat kod magriz za staze
Ajd da se pohvalim za 2 stvari i ja:
1.izmedju 10 i 11h jutros duzinsko trcanje po jarunu 9.1 km pace 6:28 bilo je vruce al sam se nastojala drzat hlada.uzivala!
2. Jutros se opet vagala misleci da nesto ne valja s vagom al opet pokazuje 60.1 kg.jel moguce da sam tako naglo u tjedan dana u uobicaje juravnotezenu prehranu (jedem sve, slusam tijelo) i trening (nista pojacano) izgubila 2kg.uz to sam u pms-u kad inace tezim bar kilu vise.nis mi nije jasno. Al sam happy jupiii jeee eto mene Cubana za sobom povukla. Hip hip hura!!!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.08.2015. at 11:35
Ono sto fali je: berlin...
I jedna vazna i fo: u nikeovom ducanu aCC 1 na jankomiru imaju s ize ja puno veca nego ostali jer preurwdjuju ducan.ja kupila 1.put pra e arapice za trcanje snizenje sa 120 na 69l0 kn 3 para one sto imaju podignut onaj dio otraga da se ne zavlq i u tenisice i dry fit su.
Odlicne su danas isprobane.![]()
Oprosti mi boze mojih tipfelera valjda me fazumijete uf pisanje po mobu.sorry.
Za svaki slucaj u nike u snizenja sv3ga i svacega.moje carape za trcanje sa 120 na 60 k n.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.08.2015. at 11:42
Proglasavam vagu nepozdanom sad sam se vagala i pokaxuje 61kg. No dobro ipak kilu manje od 62 kg ha ha
lili bas si me nasmijala
bravo za trcanje i pace
stvarno mi fali trcanje
zhang nadam se da ce koljeno brzo proci![]()
vikki
mene najvise ubije dorucak. doruckujem u hodu, obicno nesto iz pekare. nemam hladnjak na poslu pa ne nosim od kuce nista jer nisam gladna odmah u 8 ujutro.
jucer sam cili dan bila u nekoj prisi i cili dan pojila samo kroasan, strudel i breskvu
Zhang, miša mu mišastoga! Nadan se da nije niš, da će proć s par dana štednje i Vikkinim receptom
Ivana, nice workout!!!!!
Vikki
Tang, baš su te lipo nagradili
Bravo Lilli!
Mi smo danas 30km, jedan dobar dio s vjetrom u prsa. Jutros sam na moru jednu "morsku" tabata style kao high knees i nabijala šakama ispred sebe (laktovi uz tijelo) što sam jače mogla. Krepala u 4 min (odokativno, jer sam brojala).
Posljednje uređivanje od Danči29 : 04.08.2015. at 21:14
Hvala, cure. Vikki me spasila sa bandazom i gelom
Iducih dana posteda od cucnjeva, iskoraka i trcanja.
Swing i strict dead lift mogu. Sve ostalo ce biti upper.
Super zhang za koljeno.
Danci odlicne kilometraze bome radite.
ja krepana cijeli dan tutta forza zapocela s trcanjem pa raspremanjem i ciscenjem ormara nastavila s mimohodom i vecerom u Vinodolu.
maloprije dosla.odo zasluzeno u krpe.
laku noc vjezbacice moje!
Jutros u zoru 37km. Sad odo na brčkanje s dicom
Razmišljamo za sutra o biciklijadi u Juricani, ali fakat se osjećam iscijeđeno. Ćemo procjenit sutra ujutro stanje.
Posljednje uređivanje od Danči29 : 05.08.2015. at 09:28
Danci, jel nekaj krivo gledam? Nije ovo bilo jucer?
Ah, dobro ti gledaš...
Na biciklijade.com je pisalo 06/08, i ja uzela zdravo za gotovo grrrrr
Bit će koja druga...
Eto zhang te rjesila problema.
Ja sam provela jutro na moru plivajuci, bacajuci klince s mm u more i uzivala ko prasica iako mi je figura znatno losija nego prije mjesec i pol. Vidi se da zadnje vrijeme sam ljencina i zderacica. Trbuh me opako izdaje :sramise:
Spajka, ja svaki dan pojedem valjda kilu smokava, trbuh mi bude kao vojni bubanj![]()
joj,nama su ove godine smokve loše,sve crne unutra tako da sam ih baš željna...
kako koljeno zhang?
konačno imam prijavak,maloprije laganini:
100kb swing sa 12kg
50 čučnjeva sa barbellom 10kg
50 ko' vožnje bicke na TRX (lol,ne znam ovo objasnit)
50kb push&press 2x4kg
50 leg curls na TRX
oznojila mi se guzica,ono na spoju sa bedrom....mokrooo...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 05.08.2015. at 19:43
Skulirana, super avatar!!!! Baš te tako zamišljam!
Zhang, kako koljeno danas? Zavidim na smokvama, kod nas mjerkam kad će koja konačno ali čim se jedna približi zrenju, neka ju ptičurdina poštoca
Spajki, samo ti uživaj u moru. Moj stomak je tako "za pokazivanje" da nosim tankini i uživam
Jutros girje: Buy in 30 swing, pa 4 runde, 12kg, 5 ponavljanja, sve vježbe prvo jedna pa druga strana, 30 sec odmora između rundi: 1 arm swing, snatch, clean, backward lunge sa girjom u racku i row. Za kraj 3 runde za ABS, MB 3kg, 10 ponavljanja svaka vježba (L&R=1 rep): sculp crusher & leg lift with toe touches, sitted bicycle, MB drop.
Slijevalo se s mene makar je bilo 7,30h, već je zapeklo.
Slijedi kupanac![]()
je,samo smanji malo vel. girje,stomka i sisa...i voila,to sam ja!
mi ti imamo isti problem sa kosovićima i puhovima, vješamo svakakva strašila po stablu ne bi li ih otjerali ali uzalud....
e,ja redovno nosim marendu na poso,a ni ja nemam fridge,pa neće se ništa dogodit za 3-4h...
danas sam si donjela toć s mesom+ batat,nekad voće sa mileramom....(dakle i topla i hladna jela)...zimi koristim termosicu da ostane toplo,sada ništa...
Skulirana super avatar!
Ja 4 dana nista :eek:
Danas cu morat dupli![]()
Ej skulirana ne moze mi voce s mileramom bit rucak
Treba mi na poslu i dorucak i rucak ne mogu jest u 8h ujutro al mogu u 9h a rucam oko 13h. Mi u zg nismo doma prije 17h zbog prometa tako da..
I
Npr ja ujutro volim zitarice s mlijekom al mlijeko mi se usirilo idmah nakon 1 dana a svako jutro prije posla a nakon odvozenja djece po vrticima ic i do ducana mi je vremenski previse jer mi ducan nije bas pred nosom.
Zakljucak: treba nam na poslu kuhinja definitivno
Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.08.2015. at 13:16
ja ne volim voce ako mi nije hladno :/ i da, i meni je rucak onda oko 15:30-16, kako kad... bas mi fali kakva kuhinja ili bar hladnjak.
najveci mi je problem sto je ovde u ducanu u centru uzasna, uzasna guzva, ono red od 20 ljudi uvik
odma mi prisidne svaki dorucak
ali da, tribalo bi se malo potrudit, sve su to izgovori, znam
A jeste izbirljive :D
Ja napravim neke salate i sl. od sastojaka koje imam doma, a sto mogu jesti i toplo i hladno. Npr. riza, kukuruz, jaje, paradajz. No svejed sam pa svasta mogu i pojest i pomijesat, samo da izbjegnem pekaru.
Skulirana, super avatar!
Danci, drzim fige da bude sve po planu s biciklijadama!
MB, ako je pod klimom, moze i dupli :D
Jucer nista, jutros pola sata kraul-ledjno, veceras bih trebala 8 km, mali kasno ide u krevet, nemam pojma kako cu to izvesti.
Lili ja imam fridz na poslu. Ali na katu mi je za hranu ostali su puni kemikalija.
Mlijeko kad mi treba ponesem u maloj bocici ili plasticnoj zdjelici.
Danas opet kupanjac s djecom. Uzivancija ne osjetis koliko se oznojis![]()
Vikki u zadnje vrime sam opet bez klime vjezbala, vidit cemo.
Ja sam par puta ponila mliko pa mi se usirilo u roku sat vrimena :/
Prevruce je. A tribala bi i kosaru za biciklu nabavit. Ili pocet rusak nosit :/
Al onda mi svu odjecu zguzva :/
I tako, nikad nista od mene![]()
Koljeno je bolje, skoro da ne boli vise niti niz stepenice. Ali svejedno ga stedim, ne radim nista osim swingova za donji dio.
Danas su nesto na foru ovog zuzkinog novog jump rope, samo sto cu svingove umjesto JR. I malo cu izmijeniti vjezbe za gornji dio. Ali ce biti taj princip hiit-a i svaka druga runda swingovi.
Sto se hrane tice, ja sam cesto na putu. Sada po vrucinama imam onaj kao platneni frizider, u njega stavim one smrznute patrone za pravi plasticni putni frizider i bude ok. Hladne salate, jogurt sa zitaricama, voce, voda...
Mozda to mozete koristiti sada dok je vrucina i za ured..
Posljednje uređivanje od zhang : 06.08.2015. at 16:40
Super ideje zhang al sta s ja sam naviknuta imat kuhinju na poslu i u hladnjaku svega i svacega pa mi sad jako fali. Al nadam se uskoro da ce kuhinja postat funkcionalna i jedva je cekam pocet koristit.
treba mi i za dorucak i rucak.
ja danas aktivni rest pakiranje za more nabavka hrane i sl.
Lijepo vas je čitati i vidjeti kako ste sve vrijedne. Nakon skoro tri tjedna nevježbanja ( al se tješim šetnjama ) vaši mi postovi održavaju motivaciju! ajde bar ne pretjerujem sa hranom.
jop tjedan dana pa natrag na stari raspored!
I da, zaboravila sam komentirati: danci, skidaj to cudo sa sebe i hvataj sunce.
Samo brzi prijavak, bic po ravnom (da me ne zamijenite s danci), 23 km.
Za veceru cherry paradajz i kikiriki maslac :nisam_trudna: