Evo me annie, nisam stigla prije.
Ja sam počela s trčanjem u svibnju, nije to bilo tako redovito i učestalo kao sada al to su moji počeci.
U zadnje vrijeme uglavnom imam po 3 treninga tjedno (nakon brda pročitane literature a i slično rade ove škole trčanja):
1. trening- trčanje nekih 5-7 km (početnici počinju s manjom kilometražom pa povećevaš) srednji tempo
2. trening - intervalno trčanje/dionice, kreneš s 2x400m, pa 3x400m, ....8x400m, dionice se trče najbrže što možeš, pa onda hodanje minutu-dvije (ovo je trening za brzinu), tu nema brbljanja sa susjedama
3. trening - trčanje na dužinu, sporo trčanje (tu možeš pričat), obično vikendom, postupno povećavanje dužine svaki vikend 1-2 km više, ovo je trening za izdržljivost, ja sam povećavala po 1km jer sam htjela postupno i sigurno napredovat.
S ovakvim "pametnim" treniranjem ćeš sigurno napredovat i vidjet rezultate na svom tijelu zagarantirano kroz 2 mjeseca. Meni bedra i stražnja loža nikad bolje nisu izgledali.
Skulirana, bravo, bravo!
Flopice i tebi bravo za ustrajnost u prehrani! Ja pak ne mogu zamislit da sam bez voća, sve mogu al to nikako voće i povrće su mi osnova.A UH zapravo puno ni ne jede, krumpir i tu i tamo kruh.