Stranica 110 od 141 PrviPrvi ... 1060100108109110111112120 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,451 do 5,500 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je hladno grlo me boooli imam temperaturu. Idem vegetirati.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    tang, kad si napisala da griješiš nakon vježbanja, mislila sam da si napolitanke jela. a ono palačink! kakav grijeh, taman ti to treba nakon treninga :D
    ja ih obožavam nakon vježbanja, baš mi dobro dođu. svih 5 komada
    sad mi je lakše, ja sam pojela samo 4 ali prva je bila slana, novi mužev izum: pizza palačinka. Imao je sve sastojke za pizzu pa je ubacio u palačinku. što reći, za dobroga sam se udala

ovaj kettlebell izgleda odlično! sad sam u dvojbi, mislila sam možda večeras radit lifted butt #1, pa sutra beginer cardio 3
    nešto prečudno se dogodilo s mojom motivacijom za vježbanje od nedjelje kad sam se pretplatila, odjednom ŽELIM SVE RADIT i pitam se kad ću stić (ovo mi se dosad događalo sa serijama, knjigama, pletenjem... nikad sa vježbanjem)

ali sjetila sam se sad svog kettlebell pitanja
    probala ja dakle prošli tjedan clean and press, i ja to ne mogu. clean jedva jedvice, ali ajde mislim da bi uz koncentraciju uvježbala nekako. press nema šanse. i sad, ne znam je li to normalno, da možda jednostavno nisam još dovoljno jaka, ili nešto krivo radim pa zato ne ide? kao da se sjećam da je Pavel bio objašnjavao nešto o položaju ramena i snazi, al moram iskopat di mi je Enter the kettlebell. A nisam bila u školi na drugom dijelu radionice kad se to učilo enivej, jeste vi mogle clean and press odmah sa istom girjom s kojom ste radile swingove?

inače, anci, nisi bila tu kad sam se prvi put hvalila pa se moram ponovit, radim deadlift sa muževom girjom od 16kg
    on je ionako jadnu ne koristi, pa da posluži za nešto drugo osim držanje vrata kad je propuh

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Samo sam se dosla pozalit odnosno pohvaliti da mi dupe otpada!
    Tang, ne znam za c&p ali mislim da bi s 8- icom morala moci napravit bar par puta. Meni nije bilo tesko s njom nikad ali zato je 12 druga prica. Btw, jucer sam radila s 12 lifted butt.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Spajka, brzo ozdravi!
    Zaboravila sam komentirati ovo o hrani, i meni je stvarno zao trpati se glupostima kad vjezbam, obicno to ne radim ali trenutno sam na nutelli i mlijecnim cokoladama, ima li goreg

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tang, ja nakon dugo vježbanja ne mogu press s 12 kg. ne mogu.
    nekako si opet mislim da bi ti trebala moći napraviti dva s osmicom, ali vjerujem ti da ne možeš ako tako kažeš. vježbaj :D

kužim te za želju za vježbanjem, tako sam se ja osjećala nakon pretplate

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a da se i ja pohvalim: kolega je u uredu imao girju :D pa sam neki dan napravila par deadliftova. s 24 kg. dupe me boljelo sutradan.

izula sam štikle u uredu :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    a da se i ja pohvalim: kolega je u uredu imao girju :D pa sam neki dan napravila par deadliftova. s 24 kg. dupe me boljelo sutradan.

izula sam štikle u uredu :D
    Sad tek znam zašto ja ovo ne mogu: ne nosim štikle!

A sad zapravo: wow, Anci!!!!!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

spajk, ozdravi brzo!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Spajka, ozdravi!
    Tang, ja s 8icom mogu pressat, s 12 mogu s desnom, a s lijevom sam uspjela na seminaru (anci mi je svjedok) uz one fore stiskanja druge ruke, trbuha, dupeta itd itd
    mislim da pavel pise o tome u onoj knjizi Naked warrior.
    A sto se tice arm balancea i koliko traje, ja sam ne pratim zuzi nego sam si zapisala vjezbe pa ih napravim sama, treba mi desetak minuta

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Spajalice ne znam jesi probala al meni svaki put kod grla pomogne spricanje sprejom od propolisa direkt u grlo. Pece ko vrag al za 2 dana prodje. Drz se!

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bravo za Girjasice !

Spajalica, brzo ozdravi.

Jucer 3,3 km, 28 minuta.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    suosjecam. grlo, nos, usi mi se cepe. temperatura je ni vrit ni mimo
    a jos i razvazam dijete

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Magriz, spajka

Anci wow!

Tang i ti si wow! Svaka cast!

Ja jucer nista, ne znam ni ocu li danas, brala masline sve do sada, dica me cekaju, nista nisu ni napisali, poludit cu!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam izračunala da sam danas prešetala kojih 8-10km, ali mi nije dosta pa ću večeras nešto odradit sa istezanjem..
    ..čak sam se i sunčala u kupaćem,nisam se usudila smočit jer je na barci pokazivalo da je more 18°C....
    meni se MM prehladio,mala je fasovala još na Plitvicama tako da njih tankam čajevima (đumbir + kurkuma),propolis,inhaliram i punim rhino horn....MM mi preksutra ide u Afriku,moram ga do tad zalječit...isti recept preporučam i vama bolesnima + još puno češnjaka....

neko je pito za clean&press, naravno da nemoš s istom kilažom s kojom se swinga,ja 12tku mogu jedva desnom rukom,lijevom nema šanse....8ica ide solidno...dosta je do tehnike,baš se može dat "zaleta" kad se pravilno napravi ....

jučer sam malu vodila na capoeiru,zvali su me da im se priključim kad rodim ali previše je to nekog lamatanja za mene....ali da je zabavno,jest...
    ova voditeljica se sablaznila kad sam rekla da vježbam čučnjeve sa opterećenjem,da oni u UK (Brazilka je ali živi u UK,odi ljeti) trudnicama to ne preporučuju radi preuranjenog otvaranja...a preporuke su baš suprotne,jačanje mišića zdjelice...ah ti mitovi...

za prehranu - meni se nije problem disciplinirat,baš zato jer npr. pojedeš nešto nedozvoljeno i loše u 5min a puuuno više vremena i truda/minutaže treba da se to poništi...onda mi nekako grehota ić upropastit sav trud vježbanja...pogotovo kad svi pišu da je i do 70% u prehrani....

oooo,vidim neku povratnicu....

MB branje maslina se isto tako računa,ako je bilo višesatno sutra ćeš imat upale garant!
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 28.10.2015. at 18:30

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Odradila po rasporedu Beginner cardio#7 i Arm balance #1, i jos zuzin strech&cool down. Dosta mi je nje za danas.
    Skulirana, muz od moje rodice je iz Brazila i ima poznatu skolu capoeire u Milanu tako da oni svi to plesu, i mala od 2 godine, bas je fora. Ne das se ti jos, super si jos ces girju spakirat za rodiliste
    Posljednje uređivanje od ivana s : 28.10.2015. at 19:14

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ivana, sve smo isto napravile! Planiram jos prije spavanja onih 40 squat&deadlift sto je za zadacu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam nekako bila sva umorna popodne, i već sam mislila da neću ništa radit večeras, nego ić ranije spavat
    ali je mala puno ranije zaspala, nešto prije 7, pa sam zaključila da neću valjda kuću pospremat sad, idem odvježbat pa dalje šta bude
    napravila sam lifted butt #1, ali bila sam preumorna za arm balance

svejedno namjeravam ranije u krevet

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

odrađen wo kao i sinoć ali ovaj put sa još dodadnih mojih vježbi,jedan set, i bučicama od 1 kg.malo ali napredak
    baš se dobro osjećam iako sam dan provela na rtg-u glave i kod zubara popravljajući zub. usto sam i odvela svog trogodišnjaka na prvi posjet teti zubarici. dobro je prošlo iako nije dao da mu popravi karijes koji ima.sve je isprečačkao i sretno odšetao. kaže on da će drugi put popravljati. pa ajde da vidimo

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E zene, odradila prvu zumbu u zivotu! Koja ludnica, koja luda trenerica, zagasila je svjetla i upalila disko kuglu i derala se preko latino muzike uououo i jeijei. Svidjaju mi se pokreti, koraci, svidja mi se ritam, nisam se umorila, bilo je dobro. Samo sam pogledavala dost na sat, al uopce nije bilo lose, bilo je super.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Uh koliko serija vi gledate a još i čitate, kad vi to cure stignete naveče ili... ja zaspem s klincima ili najkasnije do 22:30h-23h, tješim se da su vam djeca starija al bome nekima i nisu doduše i ja čitam al moja knjiga se zove Vodič za trčanje i baš mi fali vremena za dovršit je al meni ode puno vremena na trening (izlazim iz kuće u 18:15h a vraćam se u 20h).
    Lilika, mica, ja ti nis ne citam osim ovog foruma i nis ne gledam osim njemacke doktorske serije ujutro. Ne stignem. Procitala zadnje knjigu o dohrani. Evo nekidan citam mame koje brisu plocice svaku vecer, brisu parkete, sve glancaju...e pa kad? Kad? Ja sam spori lori.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jučer trčanje
    bilo je izvrsno
    aliodsinoć me užasno rasturaju noge I ramena
    svaki mišić me boli
    otkud to sad?

lavko bravo bravo
    Lili, ja sam užasno brza osoba
    I stalno sam u pokretu
    nekako dosta toga stignem
    no ponekad ne stignem uopće, zavisi od dana

ali najvažnije od svega, kad dolaziš doma s posla?
    ja živim malo sporijim ritmom što mi ostavlja dosta prostora za bavljenje onim što mi je važno
    ali da dolazim svaki dan u 17-18. čisto sumnjam da bih to mogla

tangerine tebe moram posebno pohvaliti
    obožavam taj osjećaj koji spominješ

e da, ustajem jako rano, i vikendom
    I obavim dosta toga ujutro

a spavati idem isto rano
    jedino vikendom ostanem do recimo 23
    to je meni čista egzotika

čitam prije spavanja

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja čitam u javnom prijevozu. i ujutro, rano se budim, oko 5:40 uglavnom i onda uz kavu šutim i čitam- mužu je zabranjeno spominjati zdravka mamića i nogometne suce u rano jutro.
    onda vježbam i dovršavam ručak, pravim djeci doručak. spremam se, trčim na bus
    za sebe mislim da sam užasno smotana, no nekako na kraju ipak svašta stignem kad vidim napisano
    navečer rijetko čitam jer sam pospana. a i to mi je vrijeme za serije :tv_addict:
    no cijeli tjedan sam baš umorna i zaspem kraj svoje velike djece. legnem s njima malo popričati prije nego zaspu. i onda zaspem s njima. očito mi treba sna.

jako osjećam gornje trbušnjake i ruke danas. to je od onog zcut i sit upsa s girjom od 12 kila. obožavam kad me boli :psiho:

jutros neki zhangin trening, baš mi je bilo dobro. opet nisam lifted butt, odbija me trajanje treninga i surrenderi.
    Posljednje uređivanje od Anci : 29.10.2015. at 08:37

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Anci bome se rano dizes, ja sat iza tebe pa sam navecer opet krepana.

upravo zavrsila pregled s mazom pa sam nervozna. Oko na koje je dosad super vidio i zatvarao ga da vjezba drugo sad lose vidi.
    Mora na neki test da vide zasto je tako.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mb, za mazu i njegovo lipo oko

i ja sam mazohist ko anci, bole me gluteusi i stražnja loža i baš sam sretna
    tricepsi su se malo oporavili od chatarunge pa mogu večeras opet u napad, mislim da ću napravit beginner cardio 3 + arm balance 1

ja isto ustajem rano (uglavnom prije 6), ali tada se ustaje i moja mala baraba i puna je energije, tad se ustvari najljepše družimo. čitam na putu na posao i s posla, znate već kako bježim iz kuće ranije ujutro
    i na temu kako stignete moram dodat da mi je kuća prilično neuredna, u zadnje vrijeme slabo kuham (prepustila sam mužu i tati, kuham možda dva dana u tjednu) i koliko ono ima da sam odlučila da ću se ošišat, pa se nisam još ni naručila kod frizerke jer pojma nemam kad da to ubacim.

i ja sam sinoć zaspala rano sa velikim djetetom, apsolutno se obožavam zavuć u njegov krevet. dokad se to smije?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku

i ja sam sinoć zaspala rano sa velikim djetetom, apsolutno se obožavam zavuć u njegov krevet. dokad se to smije?
    moja ide u peti razred

mb :hug:

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    jučer trčanje
    bilo je izvrsno
    aliodsinoć me užasno rasturaju noge I ramena
    svaki mišić me boli
    otkud to sad?
    Flopi, ja mislim da ti je to od onog zcuta. Ja svaki put nakon zuzi osjetim sutradan misice koji su radili za razliku od Jillian ili Shauna, kod njih osjetim prvi put nakon novog wo poslije vise ne. I to mi je super kod nje :sadomazo:
    Ne moram govorit koliko me danas sve boli...
    Betty ja nisam zadacu odradila jucer, pisi neopravdano.
    Danasnjeg treninga se malo pribojavam ali probat cu, makar jednu rundu.
    Sto se tice dnevne organizacije, kasno lijegam i kasno se dizem. Uz troje djece je vikendom odrapim do 10
    Citam obavezno prije spavanja bar malo.Bas sam zavrsila Marukamija: What I talk about when I talk about running.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja sam spora. užasno spora. mnogima, iritantno spora. često i sama sebi. puž je moj zaštitni znak koji me prati iz djetinjstva i imam jednog istetoviranog na sebi

moj životni moto je vrag odnija prišu i ništa se ne mora osim umrit ali vježbati se mora. to sam tek nedavno uvela.

sinoć sam imala slobodno. slavili smo tatin 85. rođendan i pojela sam fetu neke super ukusne torte iako nisam ljubiteljica slatkog. torta je neka s nutelom iako ja ne vidim što ljudi vide u toj nuteli. ali zato sam đanki za slanišima i čips i ostala smeća moraju biti daleko od mene jer se otmem kontroli. odavno to više ne kupujemo, ali ako na nekim slavljima nabasam na ponuđeno pretvorim se u onog iz reklame što se vrti na teveu.

volim i ja čitati, ali moram priznati da mi komp puno guta vrijeme jer sam se nakačila na jednu fejs igricu po kojoj lupam već skoro 3 godine. bez neke koristi, čisto mi je doslovno mozak na paši među kravama i ovcama. mojim frendovima na fejsu još jednom isprike ako vam stižu ti neki zahtjevi. slobodno zanemarite ili još bolje blokirajte.

i samo na kraju da poželim brzo ozdravljenje bolesnima, a onima zdravima da takvi i ostanu.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Body crush 22. Meni je bio bas jako tezak. Umrla sam na onim sumo squatovima! Poslije jos AB 1.
    za homework nemam vise snage. Mozda kasnije ako ne zaspem s djecom. Za citanje nemam vremena, jer obicno ko anci citam u javnom prijevozu a zadnjih par tjedana sam stalno na terenu a na to ne idem javnim prijevozom.
    Samo radim, jedino zadovoljstvo mi je tjedna epizoda leftoversa

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

danas pilates, cak ni cimavica nije cimala
    sutra se nadam trcanju

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Isto kao Betty, jedino sto je meni jos gori od sumo squatova bio rockstar jump burpee. AB 1 jos nisam popamtila sve vjezbe pa pratim zuzi, nikad kraja a najbolji mi je onaj zadnji polozaj, uvijek ostanem jos malo lezati.
    Danas sam uspjela razbiti djetetu ekran od tableta, i prvi dan ciklusa, jos mi je mm priopcio da je cijeli slijedeci tjedan na sl.putu, jedva cekam zaspati....

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bravo, djevojke, za taj ubitacni body crush. Ja nisam stigla ni pogledati kakav je!

S posla sam direkt u glazbenu i lijepo sam trcala za vrijeme solfeggia. Sad dijete svira, a ja sam pogledala pola epizode the affaira. Jedva cekam da prodje petak.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jooj ivana, suosjecam! Mrzim taj osjecaj kad se razbije neki gadget. First world problems
    Meni je prosli tjedan riknula sudjerica, sutra ce valjda serviser doci...ako je popravak skuplji od nove, nastavit cu prati na ruke do daljnjeg

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Jooj ivana, suosjecam! Mrzim taj osjecaj kad se razbije neki gadget.
    Potpisujem
    Ivana znam točno kako si se osjećala. Jesi li ko ja vikala "undo! undo!"? kako jedna sekunda učini ogromnu razliku
    ja sam nedavno razbila staklo na svom mobitelu
    najskupljem kojeg sam u životu kupila, još ga godinu dana imam otplaćivat
    sad mi radi pola ekrana, pa kad pišem poruku vrtim ga da mi slova uđu u dio koji radi. ali oni koji me imaju na fejsu vide da sam i dalje prilično aktivna :junkie:

ja večeras ipak ništa. nakon što sam vježbala 4 večeri za redom, treba mi break, nisam još navikla na tako intenzivan ritam.
    pakirala sam dječaka za trodnevni put u Slavoniju idući tjedan, i sad se idem zavuć s njim i slikovnicom u krevet, a onda prepuštam to zadovoljstvo svojoj sister na par dana

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

odrađen još jedan hiit sa blendera.https://www.youtube.com/watch?v=VhdXXqcoco0
    dodala sam za kraj jos po dvije serije x15 bridgesa, trbušnjaka, podizanaj nogu, donckeya, side planka i ono kad u planku podižeš ispruženu nogu9sa 1kg oko noge
    malo sam zapostavila zuzsku ali ovi su mi wo-ti baš super. zato jer ih odradim cijele bez problema. neznam jesu li oni valjda lakši od njezinih ali to mi je super motivirajuće. moram probat sad opet neki njen pa da vidimo gdje zapravo stojim.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bas mi je zanimljivo citat vase dnevne organizacije.
    ja se dizem u 6 45h a u 7 30 sve 4 smo vec vani, cijeli dan svasta nesto i ja sam bas ubrzan i organiziran tip al me zeza to sto mi mali mora spoavati u vrticu a nema potrebu pa onda navece ne moze zaspat do 22-22 30 i trazi da smo uz njega. tad obicno zaspem i ja . a da idu oboje u 21h eh tad bi se vec dalo svasta nesto.

imam svoje treninge trcanja pon i sri popodne od 18-20h i sub ujutro tad i malena ima likovnu radionicu tako da mi jedino ostaje nedjelja da odspavam bar do 8h.

evo danas sam kao citala u javnom prijevozu al nije mi to TO kad se ne mogu fino zavalit i odlkutat jer moram pazit na kojoj sam stanici.
    da budem iskrena zapravo me od knjige navece najcesce odvuce upravo surfanje po Rodi i ljuta sam na sebe jer to bas krade vrijeme a da nisi ni svjestan.

sad znam i sama rjesenje: razgovarat s Frankovim tetama o nespavnju i negdje sakrit mob od same sebe da ne padam u napast surfat. ha ha

i bravo za sve odradene vjezbe. ja se isto moram prisilit na vise vjezbi snage jer mi svakako trebaju za bolju izvedbu trcanja.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tangerine lol na usmjeravanje slova
    Lili meni ništa ne znači slobodna večer
    od 20 sam nesposobna za bilo što
    samo opuštene aktivnosti dolaze u obzir, tipa ležanje i knjiga, vikendom često i serija

ivana s je, to je meni od zuzske
    to sam skopčala tek ujutro, bilo je puno ponavljanja za tu skupinu mišića!
    danas ću opet zcut, baš se raduuujemm

mb ljubi mazu u lipu okicu

bravo sve vrijedne ostale!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tigric, po meni je najvažnije nać nešto što te motivira, onda ti je vjerojatno taman teško/izazovno koliko treba

flopi, ja isto nisam večernji tip, uvijek se čudim onim ženama što kažu da su peglale do 1 ujutro i slično. ali moja granica je 9, nakon toga recimo ne počinjem vježbat.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ni ja ne vjezbam navecer, nema sanse. Peglati sam znala kasno, ali to je posebna ljubav

Jutros ovaj KB http://youtu.be/Uh5Q_VFJqic

Tang, probaj svakako!
    Traje 15-ak minuta. Idem pod tus i na posao.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I napravila sam DZ: one leg bridge alt, 60 reps.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam jos uvijek u krevetu. No danas sam bolje ali grlo me boli i dalje. I to jako.
    Zapravo sam dosla tang za razbijanje jer sam majstor u tome. Razbila Kindle, dva mobitela. Ovaj sad ima svu mogucu zastitu. I nisam ga kupila na rate jer ne zelim otplacivati a da je on razbijen. Dok jos nisu bili pametni telefoni jedan mi je pa u javni WC bljak. Jedan je poludio i svaki dobijeni poziv prekidao je u 10 sec. A mi smo tad prodavali stan. Ma koma. Tehnika i ja nismo bas frendovi iako je ja jako volim i koristi.
    Za citanje koristim kindle. Obozavam ga. Imam stari koji sam kupila odmah nakon sto sam razbila prethodni. I to mi je jedna od najboljih investicija.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Eh da tehnologija i ja na svom samsung noteu koji sad imam imam crtu preko cijelog ekrana al mi ne smeta za citanje i pisanje.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cim mi je pao tablet pomislila sam da je bar moj mobitel s ne njen tablet. Prvi tablet joj je brat razbio, ovo ljeto joj baka kupila novi i eto sad ga ja udesila. Dobro, radi sve i dobro se vidi samo ima te glupe crte, nadam se da nece dalje. Inace mobitele svoje dosta dobro cuvam, nisam neka razbijacica.
    Navecer ne vjezbam kasno ali sve ostalo sto treba napravit cu rađe navečer nego ujutro.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ni ja nisam jutarnji tip, iako od kad je skratio dan kasno mi je trcat iza 7, draze mi je ranije.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

https://www.youtube.com/watch?v=dbj_ebRueO0

odrađen ovaj
    cijedi se sve
    odoh sad u dan!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Joj,veceras nisam tako entuzijasticna. Dan mi je usran i reko idem ga popraviti jednim dobrim vjezbanjem ali sva sam se jedva pomicala,,pa se zbunila,ma bzvz. Jesam ja to odradila ali onako,jedva. Inace to je bio neki wo sa facea,sa girly fitnessa. sve vjezbe na podu. Up &down plank me ubio. Ubio.odoh se prat i spat.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nisam vas dostojna

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Danas 5'#48 i AB1. Lagano mi popusta upala, sutra planiram trcati.
    Ginger, ne zezaj. Jesi na BR-u?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma nista ne radim, zato i kazem
    moram od ponedjeljka
    za vikend su rodjendani pa onda nista...
    a mala mi sve kasnije zaspe i ne znam kad cu
    evo, jos ju uspavljujem - nacicava vec sat vremena
    a stvarno mi fali mojih pola sata znoja...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam ljubomorna
    toliko radim u zadnje dane da nista ne stignem, ili sam preumorna
    danas od 07:30 - 21:00 s pauzom za rucak od sat vremena
    ovaj projekt nece nikad zavrsit

trcala sam u srijedu, 5 km, oko pola sata, i to je to
    jucer perioda, danas dugi rad iako sam planirala trcanje
    mozda uspijem sutra
    plan mi se naspavati, moram raditi i vikend, ali cu svakako ubaciti i vjezbanje
    iskreno, to trcanje u srijedu, iako sam morala raditi i prije i poslije, mi je jedino koliko toliko ispraznilo glavu
    i sanjam posao
    uh

bolesnima ~~~~~~~~~~~~~
    posebno mazi za oko
    i bravo svim vrijednim vjezbacicama
    ja bi palacinke, moze i pizzacinke

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    tigric, po meni je najvažnije nać nešto što te motivira, onda ti je vjerojatno taman teško/izazovno koliko treba
    flopi, ja isto nisam večernji tip, uvijek se čudim onim ženama što kažu da su peglale do 1 ujutro i slično. ali moja granica je 9, nakon toga recimo ne počinjem vježbat.
    ja se uvijek čudim onim ženama koje kažu da su peglale. točka. ajde,smilovat ću se visuljku pa ću njegovu robicu opeglat prije poroda...i to je to,da se ne navikava...
    e,sad me opro guilt trip što nisam ništa danas odvježbala ( i dalje šetam kučka 2x dnevno,nabere se tu kilometara) i odoh zaswingat stojku...
    summer,pa ti još uvijek po cijele dane radiš? pa nemoš bit produktivna i koncentrirana sa tolikom satnicom da ga hebeš...spržit ćeš mozak...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 30.10.2015. at 22:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •