Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i meni su uvjeti na poslu za jesti 0 bodova,zato sam investirala u termosicu pa da mogu zimi donositi i nešto da ostane toplo....
    čim krenem jesti eto se svi sjate da povire što sam ja to "egzotičnog" spravila...da napomenem,imam najmanje slobodnog vremena od svih a donosim marende,drugi naručuju,trče na kiosk po junkozu a nemaju ni muža ni djece....ccccc.....ima bit da što više obaveza imaš da si organiziraniji....to objašnjava i što sve Anci stigne...
    danas mi je na FB izletio predobar recept za pizzu sa podlogom od quinoe,ako koga zanima: http://www.cookinglight.com/food/qui...cial_facebook+

a imala sam bolni reminder u kojem sam stanju, išla sam sa sastanka pješke nazad u ured i zaprašila uz jednu uzbrdicu (ono,prestižem ja ljude,ko' je vidio polako hodat) i nakon kojih 700m-800m me dobrano presjeklo nešto, čudna lokacija,previsoko (pod rebrima) i sastrane...ugl,nisam mogla ni disat nego sam sjela na zidić i tu ostala dobrih 15min...mali je lupao pa se nisam uspaničila ali ostatak puta sam bome išla s noge na nogu...

Lilly,misli mi čitaš,meni se 5min od kuće otvorio Sheraton sa krasnim bazenom,u jutrarnjim terminima imaju normalne cijene članarina pa se mislim upisat kad otvorim porodiljni...a to za otvaranje je istina, znam 2 trenerice (pilatesa,aerobica isl) koje su imale teške porode sa dugim otvaranjem ali one su stvarno cijele ko kamen,daleko sam ja od njih...no svejedno,potražit ću ima li koji grupni tečaj prenatalne joge ili ga nać na netu....
    ipak,tek sam 33ći tjedan,još ću ja malo TRX-at,to je isto više istezanje...

ivana,tako i moj preuzme malu kad dođe doma,rutina kupanje & čitanje priče mi je taman vrijeme za koje onda ja odvježbam..

joj rahela,kad se ja sjetim povratka na posao,brrrr..nije bio maloj toliko teško sjeo koliko meni,ja bi plakala kad me ona ne bi ni pogledala nakon 9h izbivanja...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 06.11.2015. at 18:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •