Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ola
    Ja se priklanjam skupini na masi I mene stres dotuka. Nažalost, očito ne uspijem sve izbacit treningom, ili se pak prebrzo opet nakupi, i onda liječim hranom. Nisam van režima, ali su mi količine too much...
    Anci, super provod želim!!
    MB, svaka čast ženo!!!! Otrčat ćeš ti to bez po muke!!!!!
    vikki, ti si meni prekrasna Nadam se da se vidimo ovaj tjedan....
    Tang, ja sam si priuštila automatsku "tetu usisavačicu". Usisava dok smo mi na poslu, svaki dan i super sam zadovoljna. Prođe uredno pod ormar, krevet i trosjed, a iskobelji ce čak iz svih ovih suludih kablova po kući. Mm-a alergija dotukla pa više nije bilo izbora. Jedva čekam da se oporavim od nje pa da kupim i automatsku "tetu peračicu", nek se druže dok nas nema, a ja se lijepo igran s dicom umjesto da rintam
    Prijavak: funkcionalni trening 50 min (žena je luda skroz, predobre treninge slaže i dotuče me svaki put ) + 30min trake na 6 nečega, pojma nemam čega jer luda traka nigdje ne kaže je li to km/h ili pace, a ni km ne pokazuje (bit će da sam ja dudek i ne vidim?!)..... bilo kako bilo, nije mi važno. Otrčala sam konstantnim tempom koji mi odgovara nakon treninga.
    Svaki put kad bi vidila te ljude kako trče na traci u teretani, uvik sam se pitala koga vrapca im to treba, pa zar nije pametnije trčati vanka na zraku?!! A sad sam im se priklonila, i baš uživan ko prasica jer me koljeno nimalo ne muči na traci.
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 12.12.2015. at 20:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •