Bok dijana!welcome!
dobrodosla nam Dijana i![]()
za vjezbanje, trcanje.Pejs ti je odlican.ti si vec iskusnjara po svom sportskom stilu zivota.
Jako me veseli sto nas je sve vise trkacica pa makar i po magli :D
tigric ja sam se isto jucer osjecala oslobadjajuce: rascistila ladice s lijekovima, kozmetikom i uredskim priborom i haaj al me to razveselilo![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.12.2015. at 15:44
Dijana, ljubiteljice sklekova bok!!!!
p.s. može'l čalenđ 2 tjedna do 100 sklekova?![]()
Ja odradila neki HIIT sa blendera sinoć i danas jedva mrdam rukama (sklekovi- nabralo ih se 80- na koljenima ). Danas nemam pojma šta bih.
molim te pojasni šta točno s tim misliš, da u dva tjedna sve skupa napravimo sto sklekova ili da kroz dva tjedna dođemo do toga da možemo napravit sto sklekova?
hvala ti Ginger na ponudi, danas sam dobila umirujući mail od ženske iz Mullera,zvala je odi u dućan da im kaže da taj Frozen što stiže je za meeeene
(jer imaju 5-6 rezervacija na čekanju pa da ja ne izvisim) bome,ishvalit ću ih na svakom koraku,customer service 5+
jutros na bazen došla točno u 7h00,nisu mi ni svjetla još upalili pa sam im se našalila da jeli mi to pripremaju atmosferu za porod u vodi...
voditeljica spa mi je već X puta rekla da me moli da im se ne porodim u bazenu....biće da im ne kontaminiram vodu,još bi rn dobila za izmjenu svih tih galona...
Dijana,dobro si se sjetila više!
isto tako ne znam kako sam prije mogla bez vježbanja, stvarno kad čovjeku pređe u rutinu i naviku to je to!
ja se oslobađam već danima, baš me manija čišćenja uhvatila,ruke zato pate,hrapave su mi ko' u stare babe,pukla koža na palcu...sinoć sam legla sa rukama u rukavicama prethodno namazala maslinovo ulje ali djaba,danas opet ista stvar nakon glancanja 3 prozora...sad mi je u planu kuhinjska napa pa kada...
![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.12.2015. at 20:39
Ideja mi dosla kroz san. Sad si kontam da bih mozda mogla kroz trening iduca dva tjedna odrađivati po 100 ili bar pokusati doci do 100 sklekova. Znaci, ne odjednom nego rascjepkano po 10x10 ili tako nesto. Kroz HIIT trenig... 20 sec sklekovi 10 sec odmor, mozda tako nešto... Samo ideja kazem. Od 80 komada od jucer ne znam dal me vise bole ruke ili prsa.
Dijana bravo! pa ti si vjezbacica i pol!
flopi drz se!
mene danas dotukla perioda i migrena pa nisam nista
al sve me boli od jucer
ok, sve vaše izvještaje o čišćenju ignoriram ko svoje ladice pune smeća
idem peglat, to volim, i iskoristit napokon tišinu u kući da pogledam zadnjih 5 minuta dobre žene, sve čekam da Alicia zamuti molotovljev koktel
malo sam se prodrmala, 60 kb swingova u komadu, pa 40 one arm swingova (mijenjala ruku svako 10), pa malo sklekova pravih, malo na koljenima i onda mi je dosadilo. izgubila sam mot za takvo solo vježbanje, bez da mi zuzi puše i napominje keep going
ne brojim ko vježbanje, ali da nije totalno nevježbanje, jer onda mi je teško počet opet
I mene dotukla mjesecnica, uranila dva dana i dva dana sam pauzirala...nadam se sutrasnjem treningu
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Odradjen trening za noge i dupe.bilo je dobro.
Danas sam samo peglala.nije bilo tsko oslobadjajuce ali sto se mora,mora se..
Nakitili smo kucu lampicama,sve se blijesti.klinci uzivaju
Ako hoves tako intenzivno, onda idi prvi tjedan svaki drugi dan, drugi tjedan svaki. I napravi piramidu tako da u prosjeku napravis svaki trening 100 - npr pon 60, sri 80, pet 100, ned 120, pon 140, uto 110, sri 130, itd... nadji si kombinaciju dana i broja ponavljanja. I radi razlicite varijante sklekova.
I nakon toga challenga obavezno 4-5 dana odmora od sklekova..
Sretno
Imas i negdje od tatiane na lovingfit.com bas izazov za sklekove pa skicni.
Hvala cure svima na dobrodošlici.
Ovaj izazov od tatianne sam ja jednom radila, i ne bi ponovila (nisam ni ovaj dovela do kraja), jer me to nakraju dovelo da radim sklekove u wc-u na poslu, a to mi je ipak malo previše..imala sam one jednokratne rukavice iz lidla, ali svejedno..gadljivo mi je..
Ja jučer ništa - cijeli dan dječje priredbe, u vrtiću, pa na bazenu..došli doma iza deset..poslije sam pola sata prala djetetu kosu od želatine (plivačice koriste želatinu za učvršćivanje punđe), strašno nešto..
Danas ću trčanje, neku kraću dionicu..sutra planiram s malom na trening plivanja, pa svako u svoju prugu..s tim da se moram praviti da je ne poznajem
Svaka čast vama jutarnjim vježbačicama, jedno vrijeme sam i ja vježbala ujutro, nekakve dvije tabate ili kombo od dvije vježbe, obično burpeeje i još nešto..ništa ne diže otkucaje kao dobri stari burpeejibilo half, bilo full.. Ali sad s obzirom na kuhanje i sve, valjda bi se trebala dići u pol pet da sve to stignem..ali u biti, zaboravih, ja biciklom idem na posao, vozim malu u vrtić i skoro svugdje, tako da sam jutros odvozila sigurno oko 7 km..i svi se na poslu čude kak to da idem bicom po zimi, a meni smiješno..pa ne bi da je -20..
skulirana..ti pred porod, a imaš maniju čišćenja..pa kad ćeš ti odmorit, ženo?
Meni uglavnom prioritet pred ribanjem kuće ima skoro sve ostalo..![]()
i meni prioritet ima sve ostalo, zato su mi ladice ko u tang
jucer je jako puhalo pa nista od trcanja, budem danas![]()
Dijana, ako misliš da si jedina na ovom topicu koja je radila sklekove u wcu na poslu, varaš se
(nisam ja, čak i ako dođem do tog levela, nema mjesta u našem wcu ni za čučnjeve)
Dijana dobrodosla!!!
Jucer onaj nemastoviti jrc ktb#5, mislila sam da necu nista a kako sam se krenula spremat za jednu veceru, prije pranja kose, mislim se steta da ne odradim bar nesto.
Sutra ne radim i pocinjem peci keksice i kolacice, bas se veselim. Danas mi je teta cistilica doma pa planiram za vikend i bor okititi.
Flopi, kako si, jel ti bolje?
ajme kolaci, ja jos nisam ni odlucila sta cu radit. bor planiram za vikend okitit. moram smislit i sta cemo jest. do sada bi inace uvik rucali kod sveki i za badnjak i bozic...
ola zene
anci, uzivaj!
vikki, flopi, maruska ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja opet pauziram par dana, bila sam na putu dva dana, popila brzinsku kavu s anci i magriz
s lili se mimoisla, drugi put
i puuuno kuhanog vina
a onda opet ludilo na poslu, a sad dva dana imam bozicne zabave, ipak se nadam veceras ubaciti pola sata chalene
dijana, dobrodosla, ti nam se pridruzujes sa postenim stazom!
ne bih sklekove u wc-u, ali cucnjeve sam radila (i radim kad god sam tamo)
majo, svaka cast!
ni ja ne volim ciscenje, uh
spasava me serija dok peglam i glazba sa slusama dok perem/cistim
pa mi ukucani dolaze u kupatilo vikat sta se derem
Ja odradila neki wo za trbuh. 7 vjezbi u 4 serije po 15 ponavljanja. Popodne idem u grad pa sam ovo odradila just in case da ne stignem poslije.
U zadnje vrijeme mi ledja dosta trnu, onako kao da mi se misic steze,u girnjrm dihelu,izmedju lopatica. Nihe bolno,samo neugodno. Oretpostavljam da je od nanasanja malog i spavanja u cudnim polozajima zbig cicanja. Ak bas me smeta
jesam, bolje sam, navečer mi bude loše pa zalegnem
sad evo drljam po kući
čak sam i igračke pokrčila što na tavan što u smeće
tigrić me potakla![]()
summer nek si i odmorila malo
flopidrago mi je da si bolje
![]()
hej flopi to se traži
i ja sam u nekoj fazi raščišćavanja iako je to još daleko od onog kako bih ja htjela. Bila neki dan kod frendice a ono baš osjećaš u njenom stanu da je rasterećen viška stavri, 2 djece + 2 odraslih a tako malo polica, ormara, razbacanog ni nema jel te :D pa rekoh odoh odmah pobacat viškove. Muž ne da svoje al ću sama odokativno odabrat starih cipela, košulja i jakni i dat nekome. pa kud puklo...
E kad već dijana spominje sklekove u WC-u ja svoje radim u uredu jer sjedim sama, u to ime sam maloprije napravila 3 serije po 15 (radim one prave) i uspjela sam ogrlicom zakačit vestu od Zare na sebi i izvuć nekoliko konaca, al koga briga neka sklekova .lol:
Dijana mi imamo sličnosti, čak i biciklom idemo na posao, sad si me baš podsjetila da ga nisam koristila u zadnje vrijeme jer stalno idem na neke sastanke po centru. Sutra idem s bicom.
Tigrić čuvaj se!
MB nađi neke ideje tamo pod Receptima
Summer drugi put sigurno.
Anči, kako je bilo u Bruxu?
Zhang živila ti nama 100 godina sa svojim sportskim savjetima!
ivana s blago ti se da prestaješ radit i polako počinješ s kolačićima, ja nemam ideje. Kćerka je izrazila želju za lemon cake i to ću sigurno, a meni se nekako uopće ne jedu kolači![]()
čišćenje - što je to?
kolači - to radi sveki, čemu da se ja mučim kad ona dobrovoljno napravi za narednih mjesec dana da imamo što jesi i nuditi gostima
vježbanje - ah...
pokloni za djecu za Božić - i dalje ništa
ja večeras definitivno skačem, zaželila sam se dobro protrest (rahela, možeš li vjerovat?)
mislim da ću napravit beginner cardio 10x, samo ću preskočit static lunge jumps
Summer, sta vjezbas od chaleane?
Moram s nečim krenuti, a osjećam se bas nespremno i ne-fit pa bih nešto polaganije.
Nish od teretane danas, prejako curim. Kak vi cure tih dana? Nisam izdrzala pa sam doma obavila kaj sam mogla, malo yoge, cucnjevi, sklekovi, trbusnjaci...sutra bude valjda bolje.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Vratija se Sime.
Bilo nam je prepredobro. Poslovni tempo ovaj put nije bio prestrasan i imala sam vremena i za shopping i za vidjeti advent u Brux. Nije ni do koljena Zagrebu.
Grad je dosta prazan, mislim da terorizam uzima svoj danak
Vojska sa smajserima ispred svake javne zgrade i bas ti i nije ok gledati ih.
Standovi su im bezveze
Grand Platz je ok, ali nista posebno.
Brux volim i zbog toga sto mi je ekipa uvijek super, sto uspijemo i raditi i zezati se i sto mogu uci u ducane kakvih nema u Zagrebu.
U to ime sam kupila preslatku suknjicu so not like Anci :D
Ali ne odoljeh :D
Ni pivi ne odoljeh.
Bravo vrijednima, super za sklek challenge!
Ja sam radila sklekove u wcu. Bljak.
Sad bih ih radila u uredu jer svo vec znaju moju opsesiju vjezbanjem i maske su pale
Idem probati napraviti black diamond.
Nakon dva dana prejedavanja i cega sve ne![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 17.12.2015. at 17:43
Ja vjezbam i u te dane...
Anci neka si uzivala![]()
Kad obuces suknju ocekujem slikicu, znas da ja volim odjecu :povrsna:
Danas 11 km za sat i 8 min![]()
Moze, moze.
Super ti je kilometraza, bas ti se divim koliko trcis.
Ja sam napravila dva zuzina: novi black diamond i BC 21x (ovaj zadnji sam skratila na cetiri runde jer mi je bilo teskoi dijete me trebalo :izgovori:
Pokusavam kolegicu s posla navuci na zuzi i begginner treninge. Jel te beginnere mogu raditi pravi beginneri?
Ja nekako mislim da mogu i ako ne ide bas kao zuzi sto radi, moze smanjiti broj ponavljanja ili rundi.
Anci znas moj odgovor, ja mislim da i zwow57 mogu pocetnici![]()
Ma sve se moze prilagodit, broj ponavljanja i broj rundi prilagodi formi
Kris ja vjezbam i trcim u sve dane.
anci bravo za uzivanciju u Bruxu
MB odlicna si draga pravasamo tako nastavi.jedva cekam tvoj DU.
Ja danas sve nesto 45:
45 sklekova
45 min trcanja (pejs 5:35)
Sad se idem istusirat i poslije u jos malo trbusnjake utegei sl uz tvsve skupine misica danas prodjoh
![]()
pa sad, očito ima beginnera i beginnera
ja kad sam počela prije godinu dana nema šanse da bi ih mogla radit, tj u početku bih previše kaskala i to bi mi loše utjecalo na motivaciju
ali ima ljudi koji kažu da su beginneri jer recimo zadnje 2-3 godine nisu ništa vježbali, a ne ko ja praktički nikad u životu
u svakom slučaju, ako joj je to preteško, može počet sa bunny slope, oni bi trebali bit malo lakši (po ovome što sam vidila, manje skakutavi)
i dobrodošla natrag anci
ja sam upravo napravila beginner cardio 10x, zadnji!
preskočila sam samo neke skokove u lungeu, radi kolina, to je ionako bila najlakša vježba
kad sam to izbacila, ispali burpeeji najlakši
dakle ima jump over the mat i to je božesačuvaj! vidila sam i u komentarima da je to bio hit workouta. ali u trećem krugu sam nekako uvatila mot da više snage vučem iz corea nego iz nogu, i onda ide lakše.
definitivno za ponovit za mjesec dana da vidim koliko sam napredovala
mb ptice trkačice![]()
ma kakvo to Lili trčanje u Du spominješ,kad je to? Ajde javite se kad dođete da i ja koju pticu trkačicu upoznam...
Anci,i MM kaže isto,da su u nas štandovi bolji,on je doduse bio u Aalstu,taman za uru idem po njega,jedva je uhitio konekciju za Du...
Samo je krčio je po pivama i kobasama...i onda se žali da mu je pegla ići na tečajeve,ahaaa.....
hm,ni meni Zuska ne para za početnike al opet ovisi u kakvoj je formi,neki su ljudi začuđujuće OK iako ne vježbaju....
kris,ja kad imam stvari (što nisam odavno,he he) samo smanjim intezitet ali nastavim vježbat jer mi poslje bude puno bolje i sve boljke manje izražene....
rahela,grinchu jedan....ja se nudim doć doma čistit kome treba,ja sam sve uglancala,više stvarno nemam što...
meni je stan ful minimalistički,ono ko' da se tu ne živi (znate one kuhinje i banje gdje nema ništa vani),možda je i malo sterilno ali je puno lakše za održavat unatoč velikoj kvadraturi....da je drugačije ispalila bi da moram 101 stvar podić i premjestit prije čišćenja....
u zamjenu nek mi netko ispegla robu,ima odi kandidata...neki sam dan rekla da ću malom ajde ispeglat robicu,nek za prvi put ima opeglano...eeeee,koja dosada umrla sam ta 2h dok sam sve te bodije ispeglala....s jedne strane peglam a s druge se gužva...
kolače ove godine mislim neću uopće radit (glavno da sam kupila one lijepe 3u1 limene kutije u Lidla), MM je došo do kritične razine sa kg,ja ih baš i ne jedem tako da se sjećam da sam lani bacila punu kutiju pljesnjivih nakon mjesec dana...žali Bože truda i para a sve LCHF sa skupim sastojcima....
hoću jedino tortu sa narančom i crnom čoksom...ajde možda jedne neke suhe radi male,da može radit modlicama....
još mi je peglanje robice za malu bebu najdraže <3
ja pred dvadeset min odradila neki challenge sa blendera od 5 dana , danas dan 2, sutra nastavak, neki HIIT užas cardio i abs. Baš se veselim!!! Imam prelagane utege za gornji dio tjela. Razmišljam da si uzmem ne utege nego gumu sa ručkama.
http://polleosport.hr/fitness-sprave...eticore-medium
Koristi li itko ovako nešto... iskustva?
E da.... bilo je i sklekova i umene.
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 17.12.2015. at 23:31
upravo dosla iz kina pa ne stignem komentirati, treba pripremit djeci za sutra...
prijavljujem dan cokolade i raznih pita (ljubljena majka moja), ali i wo12
jos malo pa sam po drugi put zavrsila BR, jeeeejiiiii
Skulirana ja cu tebi opeglat a ti meni dodji pocistit
Polumaraton je 1.5 i ako budem dolazila naravno da cu se javit
Lili, ginger, optimisticna, tangerina![]()
Jučer wo9. Pa nadobudno iza njega krenila radit wo10.Naravno da sam nakon prvog circuita odustala...
Misija završavanja BR u ovoj godini je skoro pa sigurno propala. Baš mi je žao.
Trčala nisam već desetak dana, a obzirom na raspored - ne znam kad ću.
svim vrijednim vježbačicama!
Jesam se pohvalila da moja djevojka isto trči?![]()
Na Marjanu se subotom organizira Dječja marjanska liga (mislim da je ovo šesta po redu - druga na kojoj A. sudjeluje; L. trči samo ponekad).
Sutra je zadnje kolo. Nadamo se medalji.![]()
wow super za malu trkačicu! jel trenira ona atletiku? ja sam razmišljala da M. upišem na atletiku, on obožava trčat i sigurno bi mu bilo super, ali super mu je i na judu, a dvoje mu je previše.
mi smo jučer bili na vrtićoj predstavi/radionici i bilo je baš predivno, M. je toliko bio sretan što smo tu i bio je sav ponosan na sebe dok je recitirao, sve je bilo idilično ko sa kraja božićnog filma![]()
Bravo Maruska za kcer.drzimo fige!
Odlicno Ginger!
Maruška držim fige za malu tkračicu!
ja sam u banani
takav me nemir i nerovoza peru od ove prehlade/viroze/čega god da ću iskočiti iz kože
zato sad idem u tajice i progirjati sa zuzi
pa il će me dokrajčiti ili ću biti bolje
Posljednje uređivanje od flopica : 18.12.2015. at 09:12
Ajme flopi i mene nesto hvats.
nocas mali povracao a ja sam bas lose ko da je i mene zarazio. Neka mucnina u trbuhu slabost a cini mi se i temp da raste.
a moram radit danas jer sam u komisiji za usmene ispitemajko mila ko ce docekat 16h.
~~~~~ flopi
Bravo, M.!
A. ne trenira atletiku, na gimnastici je (a i to je posebna priča).
Jednostavno je brza. Motorički je stvarno za stepenicu poviše svoje generacije (ne na mamu, definitivno).
Ova dječja liga je otvorena za sve, odlično je organizirana. Djeca baš guštaju. www.proaktiv.hr
Na gimnastici danas imamo "reviju za roditelje". Veselimo se i mi i ona.