dijana, šta su polumarinci? :nepričamhrvatski:

flopi znala sam da će ti se svidjet! jel da je moćan osjećaj?
daj baci link na taj wo koji si radila

ja sam jučer kupila vijaču, pa sam malo skakala. ode puls u nebo za tren! ali moram još vježbat da uvatim mot sa high knees,tu nekako zapinjem, zasad me samo basic bounce ide

danas imam upalu u gluteusima i stražnjoj loži i malo bicepsi. ne bih nikad rekla da je jučerašnji trening bio za upalu, još sam se čudila tim njenim intervalima 20 secundi rada-10 sec odmora, prekratko mi je bilo, neke vježbe bi napravila samo 4-5 puta. možda je do toga što sam jučer prvi put radila sve sa utezima od 3kg.

što se tiče kolača, jučer sam napravila kekse s narančom i snowballse. i to ponešena histerijom na forumu, gdje su svi napravili po 6 do 14 vrsta kolača. Sad mi je bezveze da ti snowballsi stoje sami kao da ih nitko ne voli Dogodine se vraćam svom običaju: ništa prije 23.12. Ionako ne radimo previše vrsta kolača, a i to se podijelimo: mama, sestra i ja i neka svaka napravi po dva to je više nego dovoljno.
a dok sam sinoć mutila bjelanjke za preljev za kekse - pregorio mi mikser. samo je počelo smrdit i dimit se iz njega. (da ostanemo on topic, dok je mikser miksao, ja sam džamproupala)
Tako da sam na kraju napravila preljev od soka od naranče i šećera u prahu.
Mikser imam jedan rezervni što sam dobila za vjenčanje, ali bez stalka, tako da više neću moć skakat dok se mute bjelanjci, damn