-
Sad me tanja podsjetila na ovo: https://element.hr/plus
Moj stariji se NIKADA nije bunio na dodatne zadatke. Mlađi se bunio, ali njega to i nije puno puta zateklo - s njim sam imala "homeschooling" u svrhu krpanja svega onoga što nije stigao u školi (disleksija) pa sam bila sretna ako bi uhvatio korak s ostalima. Sve se to riješilo - sad i ne pomislim na to da je imao nekakav problem. Zapravo, to vrijedi za obojicu.
Dodatne zadatke godinama sam im davala za vrijeme ljetnih praznika (jer bi inače sve zaboravili) i nisu se nešto posebno bunili. Nisam ih puno gnjavila - riješi iz matematike zadatak ili dva dnevno, napiši 3 reda pisanih slova (to sam starijega tlačila u nadi da će mu se popraviti rukopis - beznadno, on ima motoričku falingu).
Ono što je palilo je natjecateljski element - voljeli su kvizove, mozgalice, radne listiće iz prirode i slično. Bitno je samo malo dopuniti gradivo, jer granica pobune nije daleko - točno kako je tanja rekla.
Moj "as" je bio provjeravanje znanja - da vidimo koliko si naučio...a kasnije "sad TI MENI napiši nekakav test, ali mora biti iz lekcije koju ste zadnju radili iz prirode".
Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.05.2015. at 11:07
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma