Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Koje pomagalo za plivanje za dijete od 2-3 godine?

njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Koje pomagalo za plivanje za dijete od 2-3 godine?

Dakle, na čudu sam što uzeti za sina koji će sad 2g napuniti, idemo za 10 dana u toplice, prevelik je za onaj baby kolut. Onaj swimtrainer mi je preskup. Znam da sam za stariju imala kolut i narukvice za manju djecu (mlađu od 3g) a sad, kako nije sezona kupanja, slab je izbor, pa bi mi dobro došla informacija gdje kupiti takve stvari da ne lutam uokolo. Ono što sam dosad našla je za djecu stariju od 3g (ili to možda i nije tako bitno?) . Malog nisam dugo vagala, po slobodnoj procjeni mislim da ima 11-12kg. Iz Rijeke smo.

Puno hvala

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Uzmi obicne leptirice.
    Moji su oboje od dvije godine bili u obicnim leptiricima (mladji i prije), jedan jedini put je mladjem jedan leptiric ispao kad je imao nesto manje od jedne godine dok je skakao u more. Naravno mi ih cijelo vrijeme imamo na oku

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mi smo koristili i obican slauf, jer i u njega se da uvaliti.. pa kad bi se malo priviknula stavili bi samo rukavice (leptirice).. najbolje sto jednostavnije da se brze osamostale.. barem je nama tako islo

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi (nepune 3) smo vec ove godine samostalno "plivali" sa "leptiricima" u bazenu nakon 2 dana privikavanja i pridrzavanja.Na slauf nisam ni pomisljala.

njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala puno cure. Znači i vi ste kupovale leptiriće veličine 3-6 g? Ta veličina je relativna?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja do nedavno nisam ni znala da postoje ti manji. A kako su se obicni pokazali ok nisam ni probala s manjima.

ps - krivo sam prije napisala, sinu je leptiric ispao s ruke kad je imao jednu i po godinu. S dvijei po mu nije niti jednom ispao. On je mrsavko.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •