Drage trudnice i mame,
što će se naći u vašoj torbi za u rodilište? Ima li nekih stvari koje ste pri prethodnom porodu nosile a da vam nisu trebale odnosno da niste ponjele a da su vam trebale?
Kakva 'torba' se pokazala najpraktičnijom-mali koferic, manja putna torba ili nesto trece?
Koje 'marke' od stvari poput jednokratnih gacica, ulozaka za rodilje, krema za bradavice i sl. su vam se pokazale najboljima?
Ako imate bilokakve dodatne savjete i vise su nego dobrodosli! Meni je prijateljica prije 2 tjedna rodila u Petrovoj i neke stvari mi stvarno nebi pale na pamet za ponjeti kao npr.plasticne case jer kaze da caj i mlijeko donesu u malim vrcevima ali bez casa ili npr. ne jedna nego 5-6 rola wc papira jer ga rijetko nadopune a odmah se potrosi s obzirom da rodilje nakon poroda jako krvare i cure... Takodjer sam čula različita misljenja o vir90 uloscima pa kakvi su se vama pokazali i dali ste imali neko drugo 'rjesenje'?
S obzirom da sam u 3. tromjesecju i ovo mi je prvi porod a moram pocet slagat torbu svi savjeti su dobrodosli!![]()