Pokazuje rezultate 1 do 50 od 178

Tema: Torba za u rodilište

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

spavaćicu na špaline

kod nas ti je ovako, svako jutro tijekom vizite, mora se ležati u krevetu bez donjeg veša, samo sa uloškom između noga
    dođe vizita, sestra podigne lancun, onom velikom štipaljkom podigne uložak, doktor pogleda i ode
    dakle, šta god poneseš, za vrijeme vizite ionako ne smije biti na tebi
    spavaćice mi se čine ok iako ih inače ne nosim, pa su moje kratke skroz, više ko majica
    zgodnije su i ako imaš carski pa da te ne reže rub gaća preko stomka

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kod nas nakon poroda vise nitko te ne gleda.tako da sam ja samo prvi dan imala spavacicu.inace pidamu.
    A sad sam pripremila samo jednu spavacicu.
    Nosim donje dijelove pidame...duge hlace.i gore majicu bez rukava...one iz hm.njih obozavam.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj alkemicar prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas ti je ovako, svako jutro tijekom vizite, mora se ležati u krevetu bez donjeg veša, samo sa uloškom između noga
    dođe vizita, sestra podigne lancun, onom velikom štipaljkom podigne uložak, doktor pogleda i ode
    dakle, šta god poneseš, za vrijeme vizite ionako ne smije biti na tebi
    ista stvar i kod nas... neke cure ponesu pidjamu (dugu/kratku) pa skidaju prije vizite.. a ja sam pripremila spavacice (s dugmicima naprijed za lakse dojenje), cini mi se prakticnije zasad, ako ne bude, u posjeti ce mi donijet neke kratke + potkosuljice (ali njih svakako mislim nosit (h&m one za dojenje))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •