Pokazuje rezultate 1 do 50 od 178

Tema: Torba za u rodilište

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj alkemicar prvotno napisa Vidi poruku
    hrana u rađaoni, izbacili bi me vjerojatno
    samo vodu nosim. kad rodiš, obavijeste onog tko je s tobom na porodu ili pred vratima
    da sad 2sata ide maženje ispred rađaone, pa na odjel i da nek se tamo donese nešto kalorično za pojesti da rodilja vrati snagu
    ne bi te izbacili,ja sam sa sobom unjela mini nesesser u kojem je bila mala bocica termalne vode, orašasti plodovi i Ipod mini.
    od svega mi je na kraju trebala samo termalna za prskanje po licu,prekratko sam se zadržala da bi stigla pojest orašaste za snagu a bila sam sama pa mi nije trebao Ipod u ušima da se izoliram od vike i buke....

i ja sam napravila grešku pa se unaprijed nakupovala jastučića za dojenje koji mi na kraju uopće nisu trebali jer mi nikad nije ni curilo mlijeko....

arlena, i ja sam hodala u sobi u toplessu (bila još samo jedna sa mnom) a i onda po kući,sreća da je bilo ljeto...
    užasno su mi bradavice bile osjetljive,i stalno sam mozgala što napraviti da ih nekako pokrijem a da se ipak ventaju...i za idući put sam se dosjetila, iskoristit ću one mrežice od loptica za čaj, to ću rastavit,napravit rupe na grudnjaku i ušit te mrežice tako da ništa ne dodiruje bradavice a da imaju zraka..jesam maštovita..
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 10.06.2015. at 21:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •