Lebdim dobrodošla uz iskrene želje da čim prije odeš na trudnički dio foruma

ako si učinila početne pretrage i ako su one u najboljem redu savjetujem ti da se javiš nekom mpo doktoru po tvom izboru (ne znam iz kojeg si grada) te da vidiš što će ti on savjetovati...doktori nisu nikakav bauk, već su tu da nam pomognu

Na sva tvoja pitanja, mpo doktor će svakako imati najbolji odgovor...

Što se tiče metoda mpo, svakako savjetujem da napraviš rentgenski HSG, te ako on bude u redu (jajovodi prohodni) liječnik će ti savjetovati što dalje...možda inseminacija - AIH dolazi kod tebe u obzir...iako bi ih ja na tvom mjestu i u tvojim godinama s dijagnozom PCOS-a preskočila inseminacije (to je moje mišljenje)

Svakako, odluka je na tebi...iako moram priznati da me malo zbunjuje pomalo negativan stav prema IVF-u s psihičke/emotivne strane....
svatko je individua za sebe i kao takav zna gdje su mu granice, ali pričati o psihičkim/emotivnim posljedicama nečeg što nisi proživio na vlastitoj koži smatram neprikladnim, sorry to je moje mišljenje...

Ako je netko iz tvoje okoline čitav svoj život sveo na na razgovore oko IVF postupaka, to je njihova stvar...a nipošto razlog da u startu odustaneš od IVF-a jer ne znaš kako će se kod tebe priča odvijati...možda budeš sretnica i IVF ti uspije iz prve

Svakako ti želim svu sreću ovog svijeta i da čim prije postaneš trudnica - pomoću majke prirode ili uz pomoć medicine

Kako god odlučiš, odluka je na tebi

Sretno