Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: inficirana kozica: upomoć

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno inficirana kozica: upomoć

dakle, ja evo drugu turu vozim, prvo cura od 9 godina, a sad mala sestra od 2 godfine!
    ne moram reći kako sam psihički i fizički nakon 2x5 dana temperature, svraba i ostalih ljepota ove dražesne bolesti!
    moram li napominjati da sam , uz sve ovo što prati ovu bolest, morala po hitnom postupku krenut s odvikavanjem od pelena i od dude istovremeno?! jesam!! svako to odvikavanje je samo po sebi jako "zanimljivo", a uz kozice, bolove u ustima i ostalo, još je sve ljepše!
    dakle,m unatoč svom trudu dvije kozice na guzi su nam se inficirale, i sad je okolo crveno, a u sreini bijelo, tj. pretpostavljam gnojno! jako joj je bolno, tj. peče ju kad piški sad već u nonu, bez pelena!
    šricam octenim septom, stavljam tyrosur, vcald se tako zove, onaj prah za pupak...šta još mogu napravit da ubrzam oporavak?!
    u ustima jma isto, baš ju boli iako je veo danas već 7. dan.
    ima ih ssigurno preko 500, strašno nešto, puno lice, puna guza, tijelo..no sad je ok, temperatura pala, ostalo samo to i pravi probleme..,.

ima li ko kakvu ideju šta da poduzmem i kupim??

puno hvala
    i sorry na podužem postu, alio poluluda sam svakako

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mo je imala temp preko 39 4 dana i skoro sve kozice su joj tako izgledale pa je dobila antibiotik

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jel? pa naše su sve ok, osim te dvije na guzi

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    jel? pa naše su sve ok, osim te dvije na guzi
    njoj nisu bile gnojne. ali su točno tako izgledale kako si opisala, bijele s jako crvenim širokim rubom. hrpetina takvih.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

i moj je imao takve po leđima. Ja sam mu to puno čistila s kalijevim permaganatom

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    dakle, ja evo drugu turu vozim, prvo cura od 9 godina, a sad mala sestra od 2 godfine!
    ne moram reći kako sam psihički i fizički nakon 2x5 dana temperature, svraba i ostalih ljepota ove dražesne bolesti!
    moram li napominjati da sam , uz sve ovo što prati ovu bolest, morala po hitnom postupku krenut s odvikavanjem od pelena i od dude istovremeno?! jesam!! svako to odvikavanje je samo po sebi jako "zanimljivo", a uz kozice, bolove u ustima i ostalo, još je sve ljepše!
    dakle,m unatoč svom trudu dvije kozice na guzi su nam se inficirale, i sad je okolo crveno, a u sreini bijelo, tj. pretpostavljam gnojno! jako joj je bolno, tj. peče ju kad piški sad već u nonu, bez pelena!
    šricam octenim septom, stavljam tyrosur, vcald se tako zove, onaj prah za pupak...šta još mogu napravit da ubrzam oporavak?!
    u ustima jma isto, baš ju boli iako je veo danas već 7. dan.
    ima ih ssigurno preko 500, strašno nešto, puno lice, puna guza, tijelo..no sad je ok, temperatura pala, ostalo samo to i pravi probleme..,.

ima li ko kakvu ideju šta da poduzmem i kupim??

puno hvala
    i sorry na podužem postu, alio poluluda sam svakako
    moj I je imao 1,5 godinu kad je imao kozice...
    što se tiče guze, ispod pelene sam mu stavljala obične pamučne gačice i to je pomagalo kod sušenja kozica

cijelog sam kupala u hipermanganu (2x dnevno) i poslije mazala sa Uriage gelom - to nam je baš pomoglo kod isušivanja
    Za piti je bio dobio Fenistil kapi i već drugi dan je bio bolje volje

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

meni je bio super Octenisept sprej
    i ona vulgaris mast s anestetikom
    a imali svi milione (i prohodali tih nekoliko dana doslovce goli)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •