Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: Ne voli novu odjeću :O

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i mi smo imali ovu fazu, i sjećam se da bih novi komad robe stavila na neko vidljivo mjesto, da ga gleda par dana, pa tek onda išla obući, to je donekle povećalo uspješnost
    kad bi prešli s kratkih rukava na duge, par dana bi ih stalno gurao do lakta, a ne sjećam se više kako smo prelazili sa dugih na kratke

godinama nije htio ni čut za hlače tipa traperice, bilo koje osim trenerki, i sad su mu one najdraže, a meni najmrže jer jednom padne i eto rupe na koljenu, do kraja sezone nemam nijedne čitave

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    kad bi prešli s kratkih rukava na duge, par dana bi ih stalno gurao do lakta
    joj da, i moj je bio u toj fazi, počelo ljeto, sva djeca u vrtiću u kratkim rukavima, a on u dugima...ujutro bi navlačio rukave i onda bijesno skidao majicu i tražio duge rukave...

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    i mi smo imali ovu fazu, i sjećam se da bih novi komad robe stavila na neko vidljivo mjesto, da ga gleda par dana, pa tek onda išla obući, to je donekle povećalo uspješnost
    kad bi prešli s kratkih rukava na duge, par dana bi ih stalno gurao do lakta, a ne sjećam se više kako smo prelazili sa dugih na kratke

godinama nije htio ni čut za hlače tipa traperice, bilo koje osim trenerki, i sad su mu one najdraže, a meni najmrže jer jednom padne i eto rupe na koljenu, do kraja sezone nemam nijedne čitave
    U fazi sam izmišljanja zakrpa na trenerkama mojeg unuka. Kao priučenoj šnajderici lakše mi je prikrpati zakrpu na traperu, nego onu na triko tkanju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    U fazi sam izmišljanja zakrpa na trenerkama mojeg unuka. Kao priučenoj šnajderici lakše mi je prikrpati zakrpu na traperu, nego onu na triko tkanju.
    Ispod rupe (s unutrašnje strane nogavice) treba zalijepiti peglom komad flizelina. Rupa će se zatvoriti, a zakrpa lakše prišiti jer flizelin drži rastezljivi materijal na mjestu, pa ne bježi.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 08.05.2015. at 13:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •