Štrample su too much, al' bogme, rehab, ni ti ne zaostaješ.
Štrample su too much, al' bogme, rehab, ni ti ne zaostaješ.
Ne znam kakvo je vrijme bilo kod vas, ali kod nas je bila užasna sparina. Doslovno smo se sjajili od znoja. Djeca su sama tražila da ih razgolitim, pa kako ne bih kad sam i samu sebe razgolitila. Danas je već nešto svježije, puše i malo vjetra, ali zadnja tri dana bila su za krepati.
Kod nas na moru nije bilo tako vruće, iz najlonki još nisam izašla, ali ne mogu vjerovati da vam se stan već toliko zagrijao da bebačica može spavati nepokrivena bez čarapica i da te nije strah da joj je zima. Pred jutro, po najvećim vrućinama, prebacim plahtu preko nogu jer mi bude hladnjikavo, a di smo još od ljetnih sparina i vrućina kad su i zidovi užareni. Meni se to čini premalo, eto.
Na moru je definitivno svježije nego na kamenjaru
Ja već tri dana palim klimu u stanu jer je nepodnošljiva vrućina i sparina. Dijete mi hoda po kući u bodiju i čarapicama i nekoliko puta je se toliko preznojio da sam mu morala sušiti kosu i mislila sam zvati pedijatricu jer se tek oporavlja od viroze, da vidim da nije opet neki vrag. Dok se nisam sjetila klime i sada svi lakše dišemo i manje smo nervozni.
Vani smo u dugim hlačama, ali gore obavezno kratki rukavi. Ponesem ja i duksericu ili pulover za svaki slučaj, ali fakat je prevruće.
A inače te duple slojeve - po dva duga rukava, po dvoje gaće, kape, deke... nosimo samo po crnoj zimi. Curici sam oblačila štrampe, dečku ni pod razno.