-
Bili kod pedijatrice, posumnjala na upalu pluca, zbog silnog skripanja u plucima, i kaslja i temperature, poslala nas pulmologu, ja zbunjena, kakva upala pluca!!!!!Uradili rendgen, iscekivanje, dok. gleda snimak, gleda citav vijek, slusa pluca. Kaze nije upala pluca, vec bronhitis. Uzas!!! Ne mogu rijecima opisati kako se osjecam, ni kakva me bol preplavila. Uglavnom, deset dana inhalacije i injekcija (Garamicin), dva puta dnevno, oboje. A sunce moje, za vrijeme inhalacije i injekcije tako vristao, da su svi doktori i sestre dosli da vide sta mu to rade. Ma uzas. On place, ja placem, srce mi se cijepa. I sve mislim, gdje sam to pogrijesila, mozda su mi neki signali promakli!! Znate li neki narodni lijek za bronhitis? Ja se sjecam da je mama, brata i mene, kao male stalno vodila na more, zbog istog problema. I bijele rotkve i meda, ali on mi je jos mali za med. Ili mozda homeopatija? Ja sam za ove alternativnije metode. Uglavnom, drzite nam fige da ovo sto prije prode, pa da pricamo o lijepim stvarima. Ljubite svoje male i velike
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma