Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Informacije u skoli-vrijeme

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

lijepo dođi u školu ili nazovi i reci da ne možeš doći i naći ćete neko riješenje .

jedna mama koja živi u sloveniji mi nije morala dolaziti ni na roditeljske ni informacije, zvala je telefonom,

došla je samo onda kad se birala agencija za maturalac , zašto da žena putuje 50 km da mene vidi ? a sve sam joj mogla reći telefonom ili mailom

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    lijepo dođi u školu ili nazovi i reci da ne možeš doći i naći ćete neko riješenje .

jedna mama koja živi u sloveniji mi nije morala dolaziti ni na roditeljske ni informacije, zvala je telefonom,

došla je samo onda kad se birala agencija za maturalac , zašto da žena putuje 50 km da mene vidi ? a sve sam joj mogla reći telefonom ili mailom
    x

Treba jednostavno nazvati i dogovoriti način / termin. Ništa drugo.

Moji sinovi imaju jednosmjensku nastavu, ali informacije su ipak uvijek naizmjenično - ujutro, pa popodne, za ljude koji rade u smjenama. Razrednik mog mlađeg sina je jednom tjedno u točno određeni dan popodne u sportskoj dvorani i mi znamo da ga tamo možemo naći, bile informacije ili ne. Osim toga, za vrijeme velikog odmora većina profesora će odvojiti pet minuta za informacije, pogotovo ako se roditelj najavi.

Ja idem najmanje 1x mjesečno, po potrebi (pred kraj škg ili ako me nešto zanima) svaka dva tjedna.

Ako se roditelj ne pojavi cijelu godinu (možda čak i polugodište, nisam sigurna) škola ima pravo obavijestiti czss i to onda više nije zafrkancija, čak i ako dijete nema nikakvih problema u školi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •