Zaglavio mi se prozor od alu stolarije. Gore nije sjeo i sada se ne da pomaknuti kvaka u vodoravni položaj. Jel ima nešto što mogu sama probati bez da zovem majstora, a ako ne kojeg majstora?
Jel nečiji muž ili netko poznati radi sa alu stolarijom?
Zaglavio mi se prozor od alu stolarije. Gore nije sjeo i sada se ne da pomaknuti kvaka u vodoravni položaj. Jel ima nešto što mogu sama probati bez da zovem majstora, a ako ne kojeg majstora?
Jel nečiji muž ili netko poznati radi sa alu stolarijom?
Nađi neku najbližu radnju za ALU.
Kad se meni to dogodilo - balkonska vrata sam iz otvorenog položaja išla postaviti na "kip", ali nedovoljno sam ih pritisnula uz okvir pa su ostala zaglavljena na pola puta - pozvala sam majstora koji je na susjednoj zgradi postavljao prozore. Mogu ti reći da se propisno namučio, pozvao je u pomoć kolegu i utrošili su 45 min. da ih odglave.
ovo se meni dogodilo 2 dana nakon što sam uselila u podstanarski stan. zvala bivšu podstanariku koja je rekla da je sve u uredu s vratima. mala sam se ubit.
no dobro, nakon puno jako nježnih pokušaja (bilo me strah da ću nešto iskriviti ili razvaliti) uspjela sam zatvoriti vrata tako što sam ih malo podigla nogom i onda je sve odjednom sjelo na svoje mjesto.
jeli zatvoren prozor ili se da nekoliko otvoriti?
nama se tako dogodilo ali je ostao prozor na kip a rucka kao da je otvoren pa je MM uspio na unutrasnjoj strani pogurat taj neki dio kojeg rucka pokrene i rijesio stvar
Cathy, probaj pošpricati silikonskim sprejem.
Ovaj sam prvi našla: http://www.denbraven.hr/tectane-tehn...ski-sprej.html
Mislim da ga je mm kupio na benzinskoj pumpi (to se obično rabi za automobilske prozore, ako zacvika mehanizam), a mi ga doma rabimo za podmazivanje sklopivog kreveta, moje naprave za vježbanje (legmaster) i svega što treba podmazati, a ne trpi masnoću.