Jucer ujutro svanuo je prekrasan proljetni dan i nakon jutarnjeg dojenja mog 14-mj.bebaca,dorucka...odosmo nas cetvero do parka na igranje.Nakon nekog vremena moj bebac ozedni,mi na klupicu i udri na cicanje.Moj muz sjedi pokraj mene,seka se spusta na tobogan i svi uzivamo!!Priblizava mi se zena koju znam iz videnja iz parka s malom slatkom curicom i sjedne pokraj mene;pa kaj on JOS cica? Ja reko da cica!Pa koliko je star? Ja velim 14 mj.A ona meni:Isuse Boze, nemrem vjerovat,pa toga se trebas rijesit,to ti nije dobro,pogotovo za deckice,mali ce ti bit pedercic!U Americi ti je to kaznjivo djelo,po zakonu se to ne smije tak dugo!Makar kod nas jos nema tog zakona,znas neka zena je tjerala sestogodisnje dijete da cica,pa su ju kaznili...Moj muz se dize i odlazi se prosetat,vidim mu na faci da mu je muka od toga kaj je cuo a ja ostanem totalno sokirana,nemam rijeci i na kraju uvredena!Nisam mogla vjerovat!Vec dok ovo pisem u meni nekaj kuha.Totalno sam se razocarala u tu zenskicu,s njom sam tu i tam znala popricat uvijek mi je bila simpa,ali ovo je katastrofa!Uglavnom zena me izvrijedala totalka a ja sutim mislim si kaj cu se ja s tobom svadat,misli si kaj hoces!A tek kad sam joj rekla da mali spava s nama u krevetu,onda je uslijedila prodika!bila sam luda!!Ne mogu vjerovat da neko ima takvo videnje o svemu tome!!Samo da kazem da sam prvo dijete dojila do 9-tog mj.pa me pocela grist pa smo prestali,no onda jos nisam cula za Rodu.A kad sam otkrila Vas,tu je bila prekretnica!Rodila sam sina i jos prije nego sto se rodio,obecala sam si da ce on samo i iskljucivo cicat do 6.tog mj.i tako je i bilo!!Bila je jedna mala krizica koju smo uspjeli savladat i do dana danasnjeg UZIVA u cicanju i ne mislimo odustat jos neko vrijeme!! :D I svim frendicama koje su poslije rodile,svima sam pricala kak je dojenje No.1,sve ono kaj sam tu procitala i naucila!Da nije bilo Rode i foruma vjerujem da moj mali princ danas nebi cicao!Zato hvala svima!Samo sam se ubiti htjela izjadat na to sto sam jucer dozivila a ispalo je malo duza prica!CIKA JE ZAKON!!
![]()