-
Osoblje foruma
Sve mi je objasnjeno, ili su ponudili objasniti, ali sam rekla da ne treba jer sam znala o cemu je rijec. Prvo kod redovnog ginekologa, a onda kad sam trazila kombinirani test, koji ovdje ne odradjuju redovni ginekolozi nego UZV tehnicari/ginekolozi s posebnim treningom za mjerenje nuhalnog nabora, sve mi je detaljno objasnio i geneticar. Razgovor je trajao najmanje pola sata, prosli smo sve opcije od poptuno neinvazivih, tj. MaterniT21 (krvna pretraga slicna Nifty testu), preko double i triple testa, do CVS-a i amniocenteze. Razgovarali smo i o drugim bolestima i anomalijama koje se mogu identificirati u trudnoci, o genetici opcenito, o eventualnim opcijama vezanim uz nas specifican slucaj, itd.
Odabrala sam ono sto sam htjela, odbila ono sto me nije zanimalo, a nitko me ni na sto nije nagovarao.
Testove podrzavam u potpunosti, kao opcije, i nadam se da ce ih biti jos vise, s jos vecom pouzdanoscu rezultata. Kome ne treba, ili ne zeli, ne mora. Ja zelim. Iz ovog ili onog razloga. Moralne prodike me ne zanimaju, niti pogadjaju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma