pulika, mislim da Deaedi uopce nije mislila ovo sto ti pises, mislim da nitko nije
i moram ti reci, koma mi je tvoj lijecnik
pulika, mislim da Deaedi uopce nije mislila ovo sto ti pises, mislim da nitko nije
i moram ti reci, koma mi je tvoj lijecnik
I meni su neki stavovi mog doktora katastrofa i šokantni.
U odbranu mog dr-a, moram reći da propust nije napravio (samo) on, jer je anomaly scan radio (u 12. i 24. nedelji) sasvim drugi uvaženi bolnički dr. u čiji se nalaz retko sumnja.
Takođe, moj dr je pristalica onog da u trudnoći treba imati samo minimalan broj vaginalnih pregleda, generalno je na svoj način ljubazan i vrlo pažljiv na pregledima, njemu je iskreno ljudski bilo žao da mi saopšti loše vesti, i uradio je to sasvim taktično i obzirno što se tiče izbora rečnika i načina saopštavanja, i moj je utisak takav da je on zaista želeo meni, a i drugim ženama samo najbolje- sa njegove tačke gledišta, naravno.
On je običan socijalni gin i ne očekujem od njega ništa preterano, međutim, bila sam u trudnoćama i kod drugih privatnih i uvaženih dr i svi su delili stavove da je neodgovorno što nisam bila na rutinskoj AC i što sam zadržala tu drugu trudnoću.
Sa druge strane, nakon što je moj dr nekako prihvatio moje odluke sa kojima se on lično nije slagao, nakon toga mi nije pravio nikakvih problema i zaista se trudio da mi u svemu izađe u susret, da mi napomene u kojoj nedelji će se raditi anomaly scan i ostale kontrole, i ostali smo i do danas u odličnim odnosima.
Jedino što nam se mišljenja o tome šta je za ženu najbolje drastično razlikuju.