Trebam pomoc, mozda je netko imao slican problem...
Koristim sesirice za dojenje, zbog regada koje su me mucile na pocetku dojenja, a kada su iste nestale malac vise nije znao cikati bez sesirica.
Jest neprakticno al za sad nam je islo super...
No napunili smo 3 mjeseca i imam osjecaj da je ojacao, i poceo vuci ko lud, sto znaci da pri svakom dojenju on moju bradavicu izvuce kroz rupice sesirica van. Nemoram van ni opisivati koji su to bolovi.
Kako sam to trpila i trpila ne bi li nastavila dojiti, postalo je sve gore i sad me iziritirane bradavice bole i na dodir nesnosno. Probala sam ga ponovno zavarati, u polusnu, da prihvati bradavicu bez sesirica, no kako su mi bradavice sad jako bolne boli me i to pa me strah sa ponovno ne dobijem regade sto ce rezultirati potrebom za sesiricima i tako u krug.
Sto je jos gore, mislim da smo upravo u skoku u razvoju jer zeli cijati nin stop a ja placem i od straha i boli se nemogu ni opustiti pa me onda brine i dal je dobio dosta mlijeka.
Narucila sam druge sesirice, drugig proizvodaca, pa cekam da mi dodu i iskreno se nadam da ce mi rjesiti problem.
Izdajanjem izvucem 100ml iz oba dvije dojke zajedno i trebala bi ustvari po cijeli dan izdajati a to zbog malca ne stignem. A i cika nam sluzi i ko utjeha i za uspavljivanje, sto mi trenutno nije nimalo ugodno.

Jel imate savjet pls...