Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Dnevna doza e-dnevnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da ce im ovaj profil na fejsu samo dati vjetra u leđa, samo se nadam da će brzo potonut u zaborav. U potpunosti se slažem s Mimom, nikakav problem nije poštelati tko što vidi u e-dnevniku.
    Meni je najsmiješniji onaj s "jednom se živi" i skorz se lako nasmijat kad pročitš, samo mi se knedla u grlu zamrzla onog trenutka kad sam se stavila u tu situaciju...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ce im ovaj profil na fejsu samo dati vjetra u leđa, samo se nadam da će brzo potonut u zaborav. U potpunosti se slažem s Mimom, nikakav problem nije poštelati tko što vidi u e-dnevniku.
    Meni je najsmiješniji onaj s "jednom se živi" i skorz se lako nasmijat kad pročitš, samo mi se knedla u grlu zamrzla onog trenutka kad sam se stavila u tu situaciju...
    ili onaj koji misli da ima ebolu pa ne može čitati. mislim, uvijek je bilo ovakvih zabavljača, bar jedan u svakom razredu. a i gorih.
    a ako ja umirem od smijeha, moš misliti šta je to među klincima. i bilo je samo pitanje sekunde kad će sve na netu završiti.
    totalno mi je apsurdno da djeca vide te bilješke.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 11.05.2015. at 13:30

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    i
    totalno mi je apsurdno da djeca vide te bilješke.
    I meni. Bilješka je bilješka, ne može biti ocjena. To bi trebalo biti vidljivo samo nastavniku, a roditeljima pokazati na informacijama...

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mislim, te opisne ocjene u teoriji mogu biti faktor pri davanju zakljucne . A zakljucivanje ocjena bi trebalo biti transparentno svim zainteresiranim stranama

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A moram pitati , ovakvih genijaca nije bilo u vase vrijeme? U moje bome je. Sto u mom razredu , sto u razredima frendova iz manje ili vise "finih" skola.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    A moram pitati , ovakvih genijaca nije bilo u vase vrijeme? U moje bome je. Sto u mom razredu , sto u razredima frendova iz manje ili vise "finih" skola.
    Bilo je, kako ne.

A sjećam se i da su moji roditelji pričali o sličnim situacijama iz "svog" vremena. Daklem, uvijek je toga bilo. Samo sada internet omogućuje brzu razmjenu podataka i rasprostire ih na daleko šire područje nego prije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •