-
Znam točno kako se osjećaš... u nekim periodima života smo se ja i muž tako osjećali uz kćer(sad joj baka ide na živce) jer kad je baka bila u blizini-mi nismo postojali. Ali... baka joj je uvijek povlađivala i dopuštala ono što mi nebi i mala je više vremena za nju nego mi i bili smo ljubomorni i bilo nam je krivo, pogotovo jer nam je ona bila prvo dijete. Sad vidim da je to bilo potpuno bezrazložno :D. U biti, bakino tetošenje i kćeri i sinu je jako pasalo do neke 3-4 godine a poslije toga ih je počela živcirati. Ali baka je baka, opusti se i uživaj, tebe nitko na svijetu tvome djetetu nemože zamijeniti koliko ti god sad izgledalo da su te zamjenili.
Ja sam čak sa sinom imala dosta ružnu epizodu kad sam počela raditi.... dijete uopće nije htjelo sa mnom imati posla. Nije mi htio dati niti pusu kad sam došla doma, htio je da ga tata hrani, kupa-sve što je trebalo odraditi-mene bi odgurnuo i rekao "tata će".....Tad ga je čuvala svekrva a suprug je dosta uskakao jer je ona tad bila nešto bolesna i mali se totalno prebacio na tatu. Moram priznati da mi je tad stvarno bilo strašno, grozno je kad te dijete tako gura od sebe. To je na sreću bila samo faza, ljutio se u biti na mene što sam ga "ostavila" i otišla raditi jer kod prvog godišnjeg smo se mi opet skompali i sve je opet bilo ok. Klinci na čudne načine zanaju iskazivati svoje osjećaje :D .
Budi sretna jer su ti mama i tata u blizini i spremni pomoći. Svakako pusti neka oni sa djetetom imaju svoj odnos koji nema veze sa tobom, a naravno da ti se nikako nesmiju petljati u odgoj i pravila koja ti postaviš u svome domu dijete mora poštivati bez obzira ne to šta mu je dopušteno kod bake i dede.
Posljednje uređivanje od dodagoda : 12.05.2015. at 10:11
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma