Mislila unaprijed koliko se dalo. nisam bila u inozemstvu, pa mi je prijateljica darovala dosta stvari za bebu i dala popis što treba.
Prije odlaska u rodilište ispekla sam kolačei zaledila, ne puno, 2 vrste da se nađe.
Doma smo imali tjedni raspored, plac i shopping je mm obavljao subotom, u tjednu je donosio samo kruh,mlijeko i sl.iz kvartovskog dućana. Ja bih napravila popis, on bi donio.
Kuhala sam jednom dnevno, mm je pripremao doručak koji smo obično jeli zajedno jer nisam spavalica. Kadje bio na sl.putu, došao bi mi brat ili kolegice s posla, rijetko. Išla sam van s bebom jako brzo jer on je rođen u svibnju, a bilo je toplo. Šetnja do najbližeg dućana bila je zakon. Ali nisam mogla puno nositi jer mije bilo teško prtiti kolica i stvari i bebu po štengama na 2.kat. imao je mjesec dana kad sam ga prvi put sama vozila u autu u jajetu. Kasnije su mi jedna kolica bila u autu da ih ne nosim goredolje.
Uvijek sam u zamrzivaču i špajzi imala zalihe kao hrčak. Tjestenina, povrće koje stoji, jabuke...Isto tako deterdžent i pelene za svaki slučaj, jednokratne za van.
Veš je prala mašina, suđe suđerica. Kad bolje razmislim, bilo mi je ok. Ja sam brza kuharica, mm nije zahtjevan, a raspored je bio usklađen sa dinamikom sisanja. Moj L. je imao grčeve pa nije punospavao u komadu, dosta sam ga nosila ali nije mi to bila drama.
Sretno itebi!