-
Meni je mama pomogla prvih mjesec i po.Ostalo sam sama,muž radi,a imala sam bebu koja je puuuno plakala i nije spavala.Šta mi je pomoglo?
Pomoglo mi je kad sam snizila svoje kriterije.Do tada smo bili sami nas dvoje,ma kuća se blista.I sad odjednom nemam vremena ni da operem 2 tanjira
.To me je toliko potrošenih živaca koštalo,taj nered,a onda sam shvatila da će sve morati sačekati neka bolja vremena i kad nešto ne mogu -onda ne mogu i nema nerviranja.Eto na prvom mjestu bih savjetovala da se pripremiš na na to-da ćeš morati sniziti svoje kriterije.
Onda,drugo perilica suđa,sušilica rublja(iako mislim da ih skoro svi imamo,a pogotovo u inostranstvu
).
U to vrijeme nije bilo nekih posebnih pokazivanja kulinarskih vještina,kuhala sam na brzinu(bez sitnog sjeckanja i bez dinsatnja-ono luk hop na par djelova i sve u vodu zajedno dok se ne skuha,grašak,mahune,grah,...sve
), a često smo i naručivali hranu.
Sa drugim djetetom mi je sve bilo lakše i uvijek kažem da je sa njih dvije bilo lakše nego sa ovom prvom.Zato što ja mlađa bila dobrica koja nije puno plakala i spavala je.A sa starijom je tada već bilo lako.
Ma nema tu nekih posebnih savjeta.Vidjećeš sama kako će ići pa ćeš se tako i organizirati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma