-
Novorođenče i pregomin
Bok svima !
Imam nekoliko pitanja. Imam curicu staru 15 dana i već je na pregominu zbog sumnje na alergiju na kravlje mlijeko ( za 5 dana su gotovi nalazi iz krvi). Nažalost ne mogu dojiti, ne znam zašto ali mlijeka nemam uopće. Čudno, ni ja ne vjerujem. Dakle, pije pregomin, nije baš sretna s njim pije samo kad je jako gladna, nervozna je i neželi spavati baš-sumnjam da je gladna. Stolica joj je zelena, normalne gustoće a učestalost joj je malo svaki dan malo svaki drugi. Jel netko imao ovakav problem. Usto ju muče i vjetrovi i zrak u trbuščiću. Dobila je pregomin jer je dobila nekakav mali osip a normalno je jela humanu 1 i imala normalne stolice i normalno je spavala. Jel postoji neka druga hrana u ovom slučaju?
-
Mislim da bi se trebala što prije ponovno konzultirati sa svojim pedijatrom ili patronažnom sestrom.
-
-
boa probaj postaviti pitanje na Cybermedu; mislim da bi bilo jako šteta da beba pije Pregomin ako može piti mliječnu formulu, pa bi trebalo biti posve siguran tu alergiju. Inače mislim da su zelene stolice na Pregominu normalne.
Na Cybermedu odgovara dr. Richter koji je alergolog pa bi ti on mogao savjetovati kako sa sigurnošću utvrditi da se radi o alergiji na kravlje mlijeko.
A obzirom da ti je beba stara samo 15 dana sigurno nije prekasno da pokušaš ponovo uspostaviti laktaciju i dojiti, što bi bilo posebno dobro ako je beba stvarno alergična na kravlje mlijeko.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma