Je, bas steta.
toliko da si covjek pozeli da ima dijete sa poteskocom samo da se cjeni njegova individualnost.
loooool
Je, bas steta.
toliko da si covjek pozeli da ima dijete sa poteskocom samo da se cjeni njegova individualnost.
loooool
Ma daj, nisam to rekla, nemoj preuvelicavati.
Meni je bilo grozno sto je npr. moja cura imala gripu, nije bila u skoli 9 radnih dana, prvi dan kad je dosla uciteljica iz jezika im je dala test iz onog sto su ucili zadnja 3 sata na kojima moja nije bila, a i nije joj imao tko pokazati, dobila je 1 i kad je zamolila uciteljicu prvo da ne pise, rekla je da mora pisati i jos joj je tu ocjenu i upisala.
Da, tvoje dijete se susrelo s nepravdom, a vjerujem da ne želiš znati s koliko se nepravdi tijekom školovanja susreću djeca koja pohađaju gradivo prema prilagođenom ili individualiziranom programu.
Ako je profesor loš, bit će loše i djetetu koje pohađa nastavu prema standardnom programu i djetetu koje ima papire za IP ili PP.
Uostalom, ja ne razumijem što očekujete vi koje smatrate da su djeca s teškoćama privilegirana ? Što bi vi ? Natjerale dijete bez nogu da trči ? Natjerale slijepo dijete da čita knjige za videće ljude ? Natjerale dijete s ADHD da sjedi u klupi bez micanja 45 minuta ? Ili takva djeca uopće ne zaslužuju školovanje i integraciju u društvo ?
Ja vas ne razumijem, majke mi.
I nekako imam osjećaj da bi drugačije govorile da je, ne daj Bože, vaše dijete jedno od te "privilegirane" djece.