-
Osoblje foruma
Ne funkcionira NIŠTA! Sustav počiva na dobroj volji pojedinca. Izašao je novi pravilnik s novom klasifikacijom IPa i PPa, tek sad nista nije jasno.
Inače moje dosadašnje iskustvo sa školom je vrlo dobro (znam da to ovisu o učiteljici), imamo vrlo angažiranu defektologinju koja ima i znanje i volju, ali.....moje je dijete zapelo na adresi koja bi trebala biti glavna potpota u "borbi" sa školom - ERF. Već dvije obrade smo tamo prošli ne bi li dijete dobilo IP. Zašto dvije? Jer nalaz čekam već drugu godinu, pa bi stari nalaz ionako bio zastario. Zaista sam sve debelo NA VRIJEME ( u 3.r.) poduzela da mi dijete ima IP od 5.r., ali po svemu sudeći neće ga imati.
Škola usko surađuje s ERFom i preferira njihov nalaz, razumijem i zasto, jer je dovoljno detaljan i kvalitetan.
Zovu i mole oni, zovem i molim ja.
I što da čovjek na to kaže? Mene ne zanima činjenica da mi je dijete superodlikaš (jer samo ja znam koliko me to košta, a tek nju...ali njoj je to nasušna potreba, da ne idem sad u psihol.razloge te činjenice) pa valjda zbog toga nije hitan slučaj, onako u stilu - pa nema ona velikih problema, pogledajte ocjene, divno dijete.
Posljednje uređivanje od čokolada : 22.05.2015. at 10:53
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma