Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Micro- TESE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bas tako.
    dakle. i ja sam dobila neke informacije na forumima da rade MICR. kad je jedna forumasica koja zivi u belgiji(i ciji je muz, saznasmo u razgovoru, radio TESE u Ghentu, a mi mislili MICRO TESE) njih kontaktorala da nama zakaze termin za konsultacije,nisu htjeli da joj kazu da li rade ili ne.
    otandarali mi toliki put, docekali termin, smetali ljudima 5 dana u kuci kao gosti, a sve da bi dosli u Ghent, prosli svu administrativnu prceduru, da bi na kraju sjeli sa tim nekim profesorom koji nam je saopstio da vidi iz nalaza da smo radili 2 x TESE, da rezultati nisu bili dobri, da oni rade MULTI TESE, MICRO TESE NE RADE, i da ni MULTI TESE ne vrijedi raditi po njegovom misljenju.

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

A stvarno ne znam sto da ti kazem, ovo je stvarno tuzno. Jako je tesko doci do valjanih informacija i koliko sam do sada imao prilike uociti a kako se to u narodu kaze svi pokusavaju tjerati vodu na svoj mlin. Bas sam poslao mailove prethodno spominjanim klinikama u Češkoj: Prague Fertility Centre i Sanatorium pronatal da li rade micro- TESE ili obicnu biopsiju na slijepo (TESE) pa cu vidjeti sto oni kazu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •