-
Sarajevo, turska klinika zove se Bahceci.
-
Pozdrav svima,
MM je prije par dana išao u SA na Micro-TESE, klinika New Life. Nažalost, mi nismo imali uspjeha, ali smo svjedočili uspjehu nekih parova koji su isti dan imali operaciju i kod kojih su pronađeni plivači. Bez obzira na naš neuspjeh, od srca, svima sa neopstruktivnom azoospermijom, preporučujem kliniku New Life i dr Emre Bakırcıoğlu. Zaista su profesionalni i ljubazni. Cijena operacije je 2.500KM. Operacija se radi pod opštom anestezijom. Isti dan možete ići kući. MM nije imao nikakve bolove (ako izuzmemo tugu, koja nas je slomila) niti probleme posle operacije. Par dana je ležao i mirovao. Konci se ne vade, sami ispadnu. Rez je oko dva centimetra na sredini skrotuma.
Sretno svima!
-
Tracanade, veoma mi je zao zbog sto zbog ishoda operacije kod tvog muza. Moj muz je takođe radio Micro Tese operaciju u New Life klinici, 01.03. Pretpostavljam da ste i vi radili tada ili sutradan. Ni kod nas nisu pronađeni spermatozoidi, ali potpisujem sve sto si rekla za kliniku i za doktora Emrea.
Mi ćemo se najvjerovatnije odlučiti za donaciju.
-
Hvala lopuzice! Potpuno se razumijemo, i meni je žao zbog vas. Ja ne znam šta ćemo dalje. Dr Emre je rekao da on ne bi ništa više pokušavao u našem slučaju, jer misli da su šanse nikakve. Donor je do sada bila tabu tema. Jednostavno, ne znam da li to želi i jedno od nas. U svakom slučaju, moraćemo razmotriti i tu opciju... kad se oporavimo. Vrijeme nam ne ide na ruku , oboje smo u četvrtoj deceniji života. Razmišljamo da potražimo mišljenje još nekog urologa i možda još jednu micro-tesa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma