-
Da je tesko, jeste i to veoma. Ali prosto trebate postaviti zajednicke zelje i ciljeve i tako donijeti odluku, a da se oboje slazete. Nama je dr Emre rekao da je jedina mognost poboljsanja stanja terapija maticnim celijama, ali ta metoda je jos uvijek u povoju, vjerovatno mnogo i kosta, a pritom niko ne garantuje da cemo uspjeti. Nismo ni mi donijeli konacnu odluku, ali najblizi smo donaciji. Mi smo razmotrili taj slucaj sa tri aspekta: da se pomirimo da necemo imati djece, da usvojimo dijete ili da se odlucimo za donora. Od svega opet nam naljepse zvuci donor, jer u tom slucaju ja cu tu bebu nositi u svom stomaku, zajedno cemo dozivljavati njene pokrete i biti tu od samog njenog rodjenja. Moj suprug ce pruzati ljubav i vaspitavati to dijete, tako da je to po meni pravi otac. Pomenula si tabu temu, naravno ako vam je to problem, niko osim vas to ne mora da zna.
Razmislite dobro o svemu, kao sto cemo i mi, jer ovo su vrlo osjetljive i teske odluke. U svakom slucaju mislim da je Micro Tese operacija najpreciznija kad je trazenje spermatozoida u pitanju, a da je sve posle toga gubljenje vremena. Zelim vam svu srecu!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma