Dobro jutro.
Registrirao sam se samo da bih napisao svoje iskustvo. Znam da sam strašno puno istraživao kad sam osobno morao ići na zahvat.
Krajem siječnja ove godine je bila zakazana MictroTese na Rebru. Radio je doktor Hauptman čiji sam i pacijent. Supruga i ja pokušavamo već gotovo tri godine i nakon svih odrađenih nalaza se utvrdilo da imam Klinfelterov sindrom. ( ne bih nikad saznao da nije bilo problema sa plodnošću ). Kako bi rekao moj vjenčani kum ( uopće se to ne vidi na tebi haha )
Prognoza je bila 5% da će se išta naći. Nažalost nije bilo reproduktivnog materijala.
Pripreme za operaciju su klasične. Sam operativni zahvat je trajao oko 45 minuta. Lokalna anestezija. Apsolutno ništa se ne osjeti, možete na ekranu vidjeti sve ako vas zanima naravno.
Nakon zahvata sam bio u bolnici još jedan dan i nakon toga ležanje kod kuće. Oporavak je trajao oko 3 tjedna, ležanje, lagano kretanje, ništa teško nositi i sl. Imao sam osobno problema sa krvarenjem zbog hematoma, ali ništa specijalno. Osjećao sam stalno neki kao pritisak i malo se jedan šav raširio, ali ništa posebno.
Ako sam nešto izostavio slobodno mi se javite na mpaulic8@gmail.com pa ću dati detaljnije upute.
lp

((
Odgovori s citatom