Trebala bi pomoc

beba mi ima danas 16 dana, i cini mi se da slabo dobija na tezini. U rodilistu nas otpustaju nakon 48sati, meni kao prvorotki tad nije uopce navrlo mlijeko i nasopali su je dohranom. Porodjajna tezina je bila 3660, otpusna 3330. Otkad smo doma dojimo iz sesirice, na zahtjev svakih cca 2 2ipo sata, zna mi visiti po sat i vise na cici i opet mi se cini da je gladna

. Primjerice zadnja 2 dana krenemo u 16 sati i to se odulji do navecer uz kratke pauze od najvise pola sata, za skok mi se cini rano? Osim toga imam osjecaj da su mi dojke konstantno prazne preko dana, tek preko noci budu punije jer smo do sad imali preveliku pauzu tijekom noci skoro 5 sati. Zvala sam sos, pa su mi savjetnice savjetovale da se budim nocu obavezno dok ne steknem sigurnost sto se dojenja tice. Tako da sam nocas dala jednu dojku, a drugu izdojila i u toj izdojenoj je bilo 50ml (sto mi se cini malo..). Polozaj mi se cini dobar, uglavnom smo u koljevci i nogometnoj lopti, pelena ima dovoljno, bude kakanih cca5, 6 cak, pisanih takodjer. Stolica zlatno zuta do sad uvijek, mokraca prozirna. Ono sto je mene danas dotuklo i malo je reci da sam ocajna, jest dobitak od 30g u 2 dana. Znam da se inace ne gleda tako mali razmak, ali patronaza je bila na 2 tjedna i mala nije vratila porodjajnu. Tada je bilo 3600g, danas je 3630. (Posudila sam vagu u medjuvremenu pa sam sad pocela opsesivno vagati). Sad sam opterecena time da nemam dovoljno mlijeka i ne znam sta da radim, danas sam nakon dojenja pokusala izdojiti i nije bilo ni kapi. Kako da povecam produkciju mlijeka? Strah me da mi ne izvlaci dovoljno. Nakon koliko da mijenjam dojku u jednom podoju, s obzirom da mi se preko dana ionako cine stalno prazne? Zahvaljujem
Sent from my GSmart Guru G1 using Tapatalk