Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Alergija na grinje

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Alergija na grinje

Jučer smo završili testiranje na Šalati pa osim što smo alergični na većinu trava, stabala i korova tu je i alergija na grinje.

Molila bih ako netko ima iskustva gdje kupiti posteljinu (antialergijsku, antigrinjsku ili kako se već zove) i navlake za madrac.

Hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pogledaj u hospitaliji.
    Moj stariji, a i ja imamo isto alergiju (na sve to) i nisam ništa posebno kupovala. Nisam izbacila tepihe, zastore... Samo sam pojačala čišćenje.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vlatka100 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj stariji, a i ja imamo isto alergiju (na sve to) i nisam ništa posebno kupovala. Nisam izbacila tepihe, zastore... Samo sam pojačala čišćenje.
    isto
    moj S. je isto dobio takav nalaz, sa nekih 2,3 godine
    ja sam maknula tepihe, cesce cistila, usisavala i madrace
    nikakve posebne proizvode nisam kupovala

kad cvatu trave i drvece, ili se kosi, on se mora maknuti sto dalje, inace kihanje i suzne oci

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moja J. ima alergiju na grinje razred 6 i isto za sada nismo ništa posebno kupovali.
    Prošle godine smo potpuno renovirali stan i ono što sam primjetila je da nam je ova zima bila neusporedivo lakša što se kašlja i gušenja tiče, jer je naravno sve novo, nema onih starih kaučeva i ormara. S obzirom da sam znala za alergiju kod preuređenja smo odlučili izostaviti zavjese i tepihe.
    Češće usisavamo i brišemo prašinu i to je to, mislim da na žalost što se grinja tiče ne možemo učiniti ništa da ih skroz eliminiramo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i mi to imamo u više komada djece

nikad nismo imali tepihe, imamo navlake iz lidla, češće čistimo, pretežno perem podove s vodom

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala svima! Kupila sam danas posebni jastuk i navlaku za preko madraca a za vikend generalka.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I ne zaboravi i onaj trik sa zamrzivačem: grinje ubija smrzavanje, pa možeš posteljinu, tekstilne igračke i sl. zamrznuti preko noći u plastičnoj vrećici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •