Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dojenje & dijeta

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Dojenje & dijeta

Nije mi toliko neophodno da idem na dijetu, (mislim je - jako je kritično, s obzirom da imam 20kg viška) ali ako se radi o zdravlju mog djeteta nije. Ono što me zanima koja vrsta dijete osim Montignaca je moguća (mislim da je Lex pisala o tome) uz dojenje? Nemam vremena da se naspavam, a kamoli da smišljam jelovnike. Da li ima nešto jednostavnije? Isto tako, svojevremeno sam bila na dijeti bez ugljikohidrata i u jako kratko vrijeme sam izgubila preko 20 kg, ali tada nije bilo dojenja. Smijem li sada na takvu dijetu? Pretpostavljam da ne, nekako mi je logički da ako ja gubim tekućinu ne unoseći ugljikohidrate, da će dojenjem doći do iste stvari i kod Marina?
    Dajte neki savjet... Inače svaki dan smo u šetnji barem sat vremena, ali ništa se ne dešava, :/

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj bioenergetičar kaže da 3 puta tjedno iza 16h ništa ne jedem do slijedećeg dana, nego da samo pijem puno vode. ostale dane se hranim normalno.

kad jednog dana izdržim - javit ću vam kako je bilo. do tada - neću pričati što sve pojedem od 16 do 24h!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    od 16 do 24h!
    ovih 24 sata su ključni!

To je već sljedeći dan

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene zanima

Ja sam mislila nešto kombinirati s onom dijetom kada jedeš samo jednu vrstu jela dnevno (povrće, voće, meso i sl. doručak je uvijek voćni itd.; naravno vodeni dan bih kao i uvijek preskočila)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kao prvo - nemojte imati grižnju savjesti kad nešto pojedete. kao drugo - budite sretne da imate što jesti (ja nisam imala). kao treće - bebice su vam male, i nemojte riskirati da njima nešto fali zato što vi imate višak ili "višak" kilograma.

sve će doći u ravnotežu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa
    I mene zanima

Ja sam mislila nešto kombinirati s onom dijetom kada jedeš samo jednu vrstu jela dnevno (povrće, voće, meso i sl. doručak je uvijek voćni itd.; naravno vodeni dan bih kao i uvijek preskočila)
    Ima li netko detalje ove dijete??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •