Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Hotel Park-Korcula

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hm, naše iskustvo s Pupnatskom Lukom je - zaista prekrasna plaža, jedna od najljepših na kojima sam bila, čisto more, ali uvala je pusta možda do 10 h ujutro. Poslije je prilazna cesta sva zakrčena parkiranim autima, a kako na plaži nema hlada (odnosno ima ga vrlo malo), nije baš ni ugodno boraviti na njoj, pogotovo s malim djetetom.
    Mi smo bili ondje par puta za našeg boravka na Korčuli, dakle itekako nas je privukla, ali da je pusta uvala - baš i nije. Osim ako ste tamo u ranu zoru, oko čega se isplati potruditi (mi ionako nikad na plaži ne boravimo sredinom dana).

Što se tiče korčulanskih sladoleda, naša iskustva su loša - predzadnji dan našeg boravka MM je proveo u apartmanu trčeći na wc, a zadnji dan je A. prepovraćao cijeli put natrag, od Orebića do ulaska na auto-cestu (bar smo iskoristili sve viškove plastičnih vrećica od dućana ). I dan-danas sumnjam na sladoled iz slastičarne u centru, ali zaboravila sam kako se zove

Na Korčuli nam je definitivno vrhunski doživljaj bila moreška, donijeli smo sa sobom dvd snimku i dan-danas je rado pogledamo. Doduše, to nije spektakl za malu djecu, ali već predškolcima bi moglo biti itekako zanimljivo.
    Posljednje uređivanje od tanja_b : 28.05.2015. at 21:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •