Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: celijakia u 35....smrc...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

žao mi je....nadam se da jedenjem neprilagodjene prehrane nisi zaradila još koju dodatnu zdravstvenu tegobu...
    u DM-a imaš npr par vrsta tjestenina bez glutena, proso,amaranth i quinou isto možeš jesti...
    kruh možda najbolje da praviš sama, ovdje možeš kupiti razna brašna od sjemenki:
    http://www.mojanatura.hr/webshop.html
    no jeftinije ti je kupit refuzo razno sjemenje i sama mljeti ....

bilo bi dobro da nabaviš kefirnu gljivu te piješ bar 1l kefira dnevno, on čuda čini za crijeva i oporavak oštećene stijenke....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 29.05.2015. at 23:01

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    žao mi je....nadam se da jedenjem neprilagodjene prehrane nisi zaradila još koju dodatnu zdravstvenu tegobu...
    u DM-a imaš npr par vrsta tjestenina bez glutena, proso,amaranth i quinou isto možeš jesti...
    kruh možda najbolje da praviš sama, ovdje možeš kupiti razna brašna od sjemenki:
    http://www.mojanatura.hr/webshop.html
    no jeftinije ti je kupit refuzo razno sjemenje i sama mljeti ....

bilo bi dobro da nabaviš kefirnu gljivu te piješ bar 1l kefira dnevno, on čuda čini za crijeva i oporavak oštećene stijenke....
    Hvala na savjetima,nazalist zaradila sam jos bolestina zbog ne primjerene prehrane, linfocitni gastritis,i linfocitni kolitis u debrlom crijevu,zbog cega su me kljukali kortikosteoridima i jos koje cim al cim sam presla na bezglutensku prehranu u roku 4 dana sve tegone su nestale pogotovo nesnosna žgaravica i beskrajan i full iscrpljujući proljev.
    Javila sam se vec u udrugu i od njih sam dobila par dobrih savjeta al trebam se uclaniti da bih dobila mapu sa svim podacima al problem je sto sam ja trenutno zatecena dijagnozom a clanarina je dostavisoka i ne mogu je uplatit jer vec imam neke neodgodive troskove ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •