naravno, fajn sam se zalila, jer sam danas dekoncentrirano tankala... nisam gurnula crijevo do kraja
namakala par sati, onda stavila u vešmašinu...
smrdi, smrdi, užasno smrdi.. nije izašlo..
kako skinuti smrad?????
naravno, fajn sam se zalila, jer sam danas dekoncentrirano tankala... nisam gurnula crijevo do kraja
namakala par sati, onda stavila u vešmašinu...
smrdi, smrdi, užasno smrdi.. nije izašlo..
kako skinuti smrad?????
Donesi meni, ja volim miris benzina![]()
Ne kužim kak nemreš oprat?
Moj muž je radio na pumpi i ja sam njegove uniforme koje su redovno bile i zalite benzinom i svim i svačim, prala na 60 i sve bi otišlo i miris i fleke, ali sam fleke prije nasaftala s Vanishom.
trebala si ih odmah zapalit', a ne se zafrkavat' s njima![]()
![]()
sam vi zahebavajte... ostao je smrad.
i ja volim miris benzina, ali nije zgodno tako šetati okolo. a hlače su mi jako drage i udobne, ne želim ostati bez njih.
da probaš namakati u octu sad kad su oprane, on bi trebao neutralizirati smrad
ili ono, strpljivo, ostavi vani da se luftaju, pa još jednom u mašinu, pa opet.. ne mogu zauvijek smrdit
mrlju ćeš teško maknuti s obzirom da si već prala u vešmašini. Probaj s arielom (za skidanje mrlja) iz mullera. Ja inače čistim masne mrlje s puderom i peglom i tek onda u vešmašinu. Možeš dati i u kemijsku čistionu.
a da poliješ i majcu pa da imaš komplet za ići na pumpu da ne zaliješ opet nešto drugo
meni su mrlje teško prolazile ali miris bi se izgubio kad bi prala već na 40
stavila sam u ocat, kako je rekla tangerina. nikakvu fleku nisam vidjela :zbunjena: ...
sad čekam da vidim da li će smrad otići, pa ću još jednom na pranje.
plima, majica se oprala(to ti je kad nosiš dugačke majice)
stajalo cijelu noć u octu. puno manje smrdi, ali još se osjeti nakon drugog pranja. valjda će s vremenom ispariti.
štrample više ne smrde (a i one su nastradale, i bile u octu).
štrample?
ti si fakat zimogrozna
ovo ti je super za odvikavanje
nisi trebala ni izvlačiti miris
to su ti trebale biti hlače za odvikavanje
miris benzina bi te odmah odgovorio od ideje da uz njega zapališ cigaretlina![]()