Zdravo allie dobro sam da recimo.Kako si ti i beba? Teica,Svele kako ste i vi??htela pisat ali nisam imala vrjeme.Trebameni malo poddrsci i neki savet.Znate da sam na elicea i helex na pocetku bilo loso a ondasve ok pocela izlaziti sa moj sin sama i tako dalje i kad sam pomislila da pocinjem smanjiti doze bum stres.Moja mama je pala u krevetu ona ima skleroza,demencija dosad se je bilo dobro ali ovih dana je skroz pala.Ne moze da ustane od kreveta jede u krevetu i nosi pampers za ljudi kako nje.Ja ne mogu to gledat kako se ona muci i jako mi je tesko i pala sad u depresiju.Nisam spremna za ona najgore sto se moze dogoditi da ona umre.I sad sam opet na pocetku sa moje stanje.Ako ima neka od vas koja se suocila sa smrti svojom roditelj dok je bila anksiozna molim nek mi pise kakoda ja sve to prezivim zasto mislim da cu poludeti od zao.Nadam se da ste me razumeli sta sam pisala.volim vas

Odgovori s citatom
!!!
!
!
)...moj savjet- prvo kod psihijatra da vidiš njegovo mišljenje, onda zovi farmakologiju na Rebru il gdje već da vidiš i njihovo mišljenje. Kad sam ja, u prvoj trudnoći, uzimala Cipralex ginekolog je rekao odmah se skinut s njega što sam ja i napravila bez ikakvih konzultacija s psihijatrom,već samo s obiteljskom liječnicom..nije bilo nikakvih problema sa sustezanjem,ali je ta trudnoća završila spontanim ( hipotireoza za koju tad nisam znala). Kad sam to napomenula sadašnjem psihijatru,on je rekao da uopće nije bilo potrebe da se skidam s ADa i da jedini AD koji je baš "zabranjen" u trudnoći od SSRI-eva je seroxat,iako je rekao da je on imao trudnice koje su rađale sa seroxatom i da su to danas divna,zdrava i velika djeca.
i samo hrabro naprijed!

!