da, asentra....falila san napisat....antidepresiv....
imam anxsiozni poremećaj s napadima panike i agorafobijom,dobila san prvi napad panike nakon poroda prvog djeteta...s obzirom da u užoj obitelji iman iskustva s napadima, odma sam ih prepoznala, posjetila psihijatra i dobila dijagnozu i terapiju. pila sam ih 6 mjeseci kad san ponovo ostala trudna, odmah san prestala s asentrom jedino sam tu i tamo uzela normabel kad bi me uhvatila tjeskoba u trudnoći. nakon poroda drugog djeteta vratila san se na terapiju asentrom i xanaxom...bilo je dobro nekih 2 mjeseca, međutim ova zadnja 4 mj. ka da san na početku.
napadi su tu, tjeskoba, stres, a pijen ih evo, već godinu dana...ne računajući onaj prvi put, jer san nakon 6 mj ionako naglo prekinula zbog trudnoće.
sad me zanima, ja sam kod psihijatra išla privatno, par puta, jer lakše je uz terapiju, al u ovoj situaciji, dvoje male djece, samo muž radi, dat 300 kn za terapiju mi je ...uf...ne teško..nego jednostavno neman..uvik su potrebe djece tu prve
a psihijatar u bolnici...hm....nakon sta bi čekala red jedno2-3 sata, ušla bi, počela, on bi me prikinia, ponovia dijagnozu i terapiju i doviđenja jer je gužva uvik...
da li vi idete privatno ili u bolnicu?
ja se još nisan spremna skidat s njih jer isto djeca mala, ja sama muž radi al već me panika vata sta ako ne popijen jedan xanax od 0,25 odma ujutro, grozno se osjećan. gušenje, vrtoglavica, iman osjećaj ka da cu past s nogu, pokušavan održat ravnotežu, ...ma svi znate osjećaj