hallo cure,razumem vasu zabrinutost ali to su jako male doze sto vi pijete a i zecija usna su ja mislim nasledna a i ko zna mozda je ta zena neke druge lekove pila.Ovde je velika panicarka,trudna sam 25+4 i ne znam kako se do sad nosim sa mojim strahovima pre trudnoce sam se lecila AD i prestala jer sam trud. planirala,mislila da se izlecila kad ono sto puta gore nego pre.Najvise me muci tahikardija od 90-110 otkucaja i imam strah bijele kute i pregleda kod doktora,na kontroli mi tlak 175 sa 115 a pula 146,popijem koji normabel al to nije nista,psihij.mi rekao da je bolji helex a sta vi mislite?Citam vas od kako sam ostala trudna i puno mi je lakse,ovo je kao neka grupna psihoterapija.javite se pa da pricamo,ja o mojim simptomima mogu knjigu napisati.imam 34god i sina od 7god i isto sam imala takve tegobe i s njim u trudnoci,sve je ok.i sa ovom bebom je sve ok,bila sam na savim pregledima pocev od vadjenja krvi na down sindrom ,organscreening u prvom tromesecju pa sad u drugom tomesecju i sve ok al nije u mojoj glavi ok to je isto veliki problem