hope31, nema potreba da se mučiš s panikom, bez obzira što si u 28.tj..trudnoće.

Pliiiz, daj kontaktiraj doktora i nek ti mijenja terapiju!

Jel ti s Xanaxom bilo OK?

Ja sam na Xanaxu godinama, naravno da znam da sam ovisna o njemu, ali za sada nisam našla alternativu

a probala sam tzv.alternativne tehnike i - što mi preostaje nego da ga doručkujem, ručam i večeram?

Nisam sretna što je tako i dan-danas mi je teško prihvatiti da trebam lijekove, da mi kemizam mozga

ne funkcionira kako bi trebalo.

Ali kad izracionaliziram stvari: kojih 2 desetljeća zlostavljanja moralo je doći na naplatu...

A ovi "sa smirivanjem" i sl. savjetima mogu biti krajnje dobronamjerni ljudi - jasno je meni kako to s njihove pozicije izgleda:

oni to poistovjećuju s emocijama koje su im bliske, tipa: nervoza, trenutni strah, prolazna stanja tuge, ljutnje, stres zbog ovog

ili onog itd.

Mi koji smo tu, na ovoj temi, i psihijatri znaju O ČEMU SE ZAPRAVO RADI I KOLIKO JE TO TEŠKO, miša mu!

Da mi sad netko veli da je sve to u mojoj glavi, mislim da se ne bih mogla suzdržati da ne odgovorim da znaaaam da mi "to" nije

u koljenuuuu, aaaaaaaaaaaa!

"To" ima dijagnozu, šifru bolesti tj. poremećaja i stručnjake koji "to" liječe: psihoterapijom i lijekovima.

A bližnji su jaaaako važni u podršci - to će svaki psihijatar i psihoterapeut potvrditi.

I još ti od srca želim reći: neće te na porodu uhvatiti!!!

Bojim se da ne stekneš krivi dojam - kako ja sad tu mudrujem i iznosim tako ozbiljne tvrdnje a nisam

liječnik nego pacijent.

Ovo ti tvrdim iz iskustva!

Kako je trudnoća 2.stanje, porod je neko 3.stanje i skroooz drugi film koji te 100% zaokupi - cijelo tijelo je u tome,

od glave do pete.

Ako je nekome u glavi "kuršlus" kao meni, onda od poroda do nastavka terapije prođe toliko vremena koliko mi, nažalost,

i ovako svakodnevno prođe (par sati).

Još jednom te molim: hajde, javi se doktoru, neka mijenja terapiju i prestat ćeš se mučiti

Majuška je pisala o tome da za bebicu u buši ne može biti dobro da se mama tako muči - ti hormoni stresa joj

sigurno ne gode - ako si čitala cijelu temu, sigurno si vidjela taj post.

Veeeeelika podrška i javi nam se već sutra - čekamo te !