-
hvala vam drage moje na brzim odgovorima,ma meni ti je ova terapija bila skroz ok sa rivotrilom,medjutim zavrsila sam u bolnici zbog kontrakcija i kad je dr cuo da pijem rivotril samo sto se nije izderao na mene...ostala sam u bolnici i zvao je psihijatricu da dodje razgovarat sa mnom ali iskreno nije mi nimalo pomogla jer se drzala knjige ko pijan plota pa je rekla da mi smanje rivotril a pila sam 0,5x2,smanjili su ga na pola ujutro i pola navece tjedan dana i sada samo pola ujutro tjedan dana i da onda prestanem..ja ga pijem jos po pola jer se ne usudim prestati..hvala na ovim ohrabrenjima velikim i molim vas javljajte mi se kako se osjecate i ja cu isto,jer mi puno znaci razgovarat s nekim tko uistinu znac sto je panicni napad a ne ono sto neki misle da znaju pa kazu ja se bojim tog i tog...meni je u principu bilo ok do prije mjesec dana kad me pocelo opet jako loviti,i prije sam imala napade ali ne u tolikoj mjeri a kad me uhvatilo jako muz me masirao drzao za ruke i tjerao da razgovaramo pa sam nekako pregrmila to,ali sad je pocelo sve jace i zbilja me strah...ovih dana cu ici kod psihijatra na razgovor ali vasa iskustva ovdje mi puno znace i nemojte se ljutit ako budem pisala puno....ti draga onda nisi imala napad na porodu?sve proslo ok?kako ti je sada?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma