Ovdje stvarno ima predivnih žena!!! Super ste što pored svojih problema (koje svatko ima), nađete vremena i za druge
Hope...znam kako ti je i potpuno te razumijem. Imam iste strahove kao i ti, samo što nemam napade panike (hvala Bogu!)
Ti si već u poodmakloj trudnoći i odradila si i UZV više puta...da nešto ozbiljno nije u redu s bebom, rekli bi ti već davno!
Bebica će biti ok, ali ti sad trebaš srediti sebe...očito ti ne odgovara ili lijek ili doza, jer sa pravim lijekom i dozom ne bi trebala imati napade panike! Gledaj da što prije to riješiš, a onda će se i količina strahova smanjiti.
Ja nemam strah od poroda, ali imam (novi) strah od ležanja u bolnici! U bolnici sam bila jednom u životu, sa 4 godine, kad sam izvadila krajnike. Kad sam u nedjelju završila u bolnici zbog krvarenja i morala ostati, bila je to jedna od najgorih noći u mom životu! Nisam dobila paniku, al sam bila na rubu...da me nisu pustili ujutro kući (na moje insistiranje), mislim da bih flipnula
Sad mi se samo mota po glavi misao kako ću kad rodim morati biti tamo bar 3 do 7 dana (ovisi o porodu) i dođe mi da rodim kući ...što je naravno nemoguće!
Ali ja ću raditi na tom strahu i izboriti se s njim do poroda! Tako i ti moraš poraditi na svom strahu i razbiti ga i onda nam se ovdje javiti sa velikim na licu i reći nam kako si postala mama predivnog bebača!!!